Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadschef till Meritmind

Stockholm
Vill du hjälpa företag och människor till framgång och jobba på ett personligt företag med starka värderingar? Då är Meritmind platsen för dig. I rollen som Marknadschef ges nu en fantastisk möjlighet att få bli en del av vårt team och växa tillsammans med oss. Du kommer att driva vårt varumärkesarbete framåt samt vår utveckling av digital datadriven försäljning. Tycker du detta låter intressant – sök redan idag!

Meritmind grundades år 2000 av entreprenören Helena Casserlöv-Kvist, som fortfarande är vår vd. Vi är marknadsledande inom vår nisch och har växt organiskt sedan starten. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Med en långsiktig ägare i botten garanterar vi alltid att vi har möjlighet att göra det vi tror på. Vi är specialister på kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet samt digital styrning.

Ditt Uppdrag

I rollen som marknadschef hos Meritmind kommer du äga helheten, dvs hålla ihop vår riktning framåt för att säkerställa fortsatt positionering, branding och stärka företagets digitala försäljningsarbete. Som marknadschef har du också ansvar för all data kopplat till marknadsföring och digital försäljning och kommer löpande analysera och proaktivt använda data för att öka brand awareness, öka trafiken till webben samt engagemang och räckvidd i sociala medier för leadsgenerering och konvertering. Du kommer även att ha personalansvar för två digitala marknadsspecialister och en marknadskoordinator. Vi sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och i din tjänst rapporterar du till vår CCO, Henrik.

Exempel på ansvarsområden:

 • Driva företagets marknadsstrategi med budgetansvar.
 • Utveckling av budskapsplattform och CRM arbete tillsammans med ditt team med syfte att skapa en struktur för mätning av kundupplevelse och kandidatupplevelse.
 • Utveckling av ny webb där du agerar sammanhållande och beställare.
 • Driva, optimera och utveckla leadsgenerering i alla våra digitala kanaler genom optimerad hemsida, SEO, relevant content, sociala media och Microsoft Dynamics.
 • Identifiera olika målgrupper, både avseende yrkesroller, företags/branschkluster/steg i marknadstrappan mm. och se till att vår marknadsföring optimeras för dessa målgrupper.
 • Tillsammans med HR utveckla arbetet med Employer Branding och konsultresan.

Mer om dig

För att lyckas i rollen är du en handlingsinriktad projektledare som ser till att saker blir gjorda, samtidigt som du är strukturerad med förmåga att prioritera. Vi tror också du har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda med och utan personalansvar. Du har även känsla för språk och tonalitet och tycker om att vara operativ i skrivandet. Då vi inte har för avsikt att använda byråer i större utsträckning så är det viktigt att ha sin fot i det operativa och kunna hugga i där det behövs. Du är inspirerande person med glimten i ögat och har en affärsmässig ådra med passion för digital marknadsföring och försäljning.

Arbetslivserfarenhet:

 • Minst fem års strategisk och operativ arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring och kommunikation med dokumenterat varumärkesansvar och erfarenhet av budgetansvar.
 • Tidigare erfarenhet av personalansvar eller teamledaransvar där du är van vid att leda andra.
 • Erfarenhet av att arbeta i en agil och mer komplex bolagsstruktur.
 • Har drivit digital datadriven försäljning av tjänster på strategisk samt operativ nivå – med påvisat gott resultat.
 • Dokumenterat god känsla för det skrivna ordet samt kravställare på visuell upplevelse.
 • Tidigare arbetat inom tjänstesektorn och förståelse för marknadsföring av mer snabbrörliga produkter och tjänster.
 • Relevant utbildning inom marknad/kommunikation och/eller digital marknadsföring från högskola eller motsvarande t ex Berghs, Hyper Island eller IHM.

Varför Meritmind?

Här arbetar 350 engagerade medarbetare med att varje dag hjälpa våra kunder med inställningen att inget är omöjligt. Vi delar erfarenheter och kunskap och tillsammans levererar vi kvalificerade ekonomitjänster inom förändringsledning, rekrytering, interim, bemanning och kompetensutveckling – med hög kvalitet utan att krångla till det.

Vår mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Vi har en stark företagskultur med tydliga värderingar som genomsyrar hela företaget. Vi lever efter värderingarna Passion & Result, Speed & Simplicity och Share & Care – dessa fungerar som trappräcken som leder oss rätt i olika beslut och vägval.  

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta rekryteringskonsulterna Olof Lindmark på ol@kimm.se eller Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Vi ses 😊