Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Copywriter till Rusta

Stockholm
På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Är du en riktigt vass copywriter som gillar leka med ord? Är en fena på att anpassa kommunikation så att den passar för olika målgrupper och för olika kanaler? Då ska du söka tjänsten som copywriter hos oss på Rusta!

Rollen

I din roll som copywriter skapar du innehåll i form av korta kommersiellt starka budskap, inspirativa och kommersiella texter för hemsidan, kundklubben, varuhus och sociala kanaler.

Du rapporterar till Content & Communication Manager och du sitter på vårt kontor vid Upplands Väsby. Du ingår i ett familjärt professionellt innehållsteam där kulturen är varm, öppen och omtänksam med stort engagemang, prestigelöshet och delaktighet.

Rollen är en perfekt möjlighet för dig som är i början av din karriär som vill fortsätta att utvecklas inom kommunikationsområdet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram starka och kommersiella budskap för Rustas olika kampanjer
  • Skriva kommersiellt textinnehåll till bl a hemsida, sociala kanaler, kundklubb och varuhuset
  • Analysera vilket innehåll som konverterar, oavsett om syftet är att driva affär eller att bygga varumärke
  • Producera engagerande innehåll som bidrar till ökad varumärkeskännedom
  • Vara den som sammanställer och publicerar material på intranätet som har koppling till marknadsavdelningen

Mer om dig

Vi tror du har något/några års erfarenhet från liknande roll och har producerat reklamtexter till tryckta och digitala kanaler. Du vet hur man jobbar med kanalstrategier samt hur du ska formulera dig för att väcka engagemang. Du har ett stort intresse för att skriva och du gillar att ta initiativ och är duktig på att skapa förtroende.

Vi söker en lösningsorienterad person som drivs av nyfikenhet och som har intresse för marknadsföring och kommunikation. Vi tror du har vana av att arbeta i sociala medielandskapet och trivs att arbeta självständigt, men delar samtidigt vår övertygelse om att vi blir bättre och effektivare tillsammans som team. Vi ser positivt på om du kommer från retail eller FMCG-branschen.

Om Rusta

Rusta vill vara det självklara förstahandsvalet när du ska förnya och fylla på hemma.

Sedan vi öppnade 1986 har vi fördubblat vår omsättning vart femte år. Detta tack vare ett unikt och framgångsrikt affärskoncept, där logistiken är en av det viktigaste pusselbitarna. Vi har nämligen full kontroll över både inköps- och transportkedja och undviker på så sätt dyra mellanhänder.

Allt efter vi växer kan vi erbjuda dig ännu längre priser. Det innebär också att vi får bättre förutsättningar att kunna erbjuda ännu fler kunder Rustas breda sortiment av hem-och fritidsprodukter, med bra kvalitet till marknadens lägsta priser. Vår devis Det ska inte vara dyrt att välja hållbart är ett fundament som vi står stadigt på. Hos Rusta ska det vara enkelt att förnya och fylla på hemma utan att behöva kompromissa med vårt gemensamma ansvar gentemot kommande generationer. Du hittar mer information – HÄR

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se 

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Personalrabatt