Interim kommunikationschef

Inför förändringsprocesser eller större projekt kan det ofta vara en fördel att anlita en en interim kommunikationschef, istället för att rekrytera. När du tar hjälp av oss på KIMM får du en partner med stor expertis inom kommunikation, och ett brett nätverk med erfarna konsulter som snabbt och effektivt kan axla rollen som interim kommunikationschef i din organisation.

Hyr in en interimschef inom kommunikation

Att anlita en interim kommunikationschef är vanligt i många organisationer, inte minst inför större projekt, förändringsprocesser eller i kriskommunikation om ordinarie chef saknas. När du anlitar en interimschef får du alltid en person som har specifik expertis och erfarenhet inom kommunikation och ledarskap, och som omedelbart kan driva verksamheten efter behov. En interimschef är ofta också det bästa alternativet om ni behöver fylla en lucka under föräldraledighet, sjukskrivning eller en pågående rekryteringsprocess av er nästa kommunikationshef.

Så gör vi för att hitta rätt person till din verksamhet

När behovet av en interim kommunikationschef uppstår börjar vi med att genomföra en gemensam behovsanalys och sätter oss in i vad din organisation behöver. I vårt nätverk av interima chefer matchar vi sedan lämpliga kandidater baserat på era kriterier. Det sker genom kompetensbaserade intervjuer och personlighetstester. De flesta av våra kandidater kan starta inom loppet av två veckor – i vissa fall redan imorgon. Oavsett om du behöver lösa en vakans, ett tidsglapp mellan två anställningar eller en föräldraledighet är vi redo med vårt bearbetade nätverk och hjälper gärna till att på kort tid lösa era behov av interima chefslösningar.

Kontakta oss

 

Process för rekrytering av interim kommunikationschef

Vill du jobba som interim kommunikationschef via KIMM?

Att arbeta som interim kommunikationschef genom KIMM är en unik möjlighet att bredda dina kunskaper och på bästa sätt utnyttja dina särskilda kompetenser och tidigare erfarenheter. Under ditt interimsuppdrag finns vi nära till hands och ger stöd för att samarbetet med uppdragsgivaren ska bli så framgångsrikt som möjligt.

Som interimschef hos oss har du flera förmåner; alltid marknadsmässig lön, kollektivavtal och tillgång till vårt breda nätverk med andra interima chefer för kunskapsutbyte. Dessutom jobbar vi med några av Sveriges mest välkända och starka varumärken. Är du nyfiken på att arbeta som interim kommunikationschef vid KIMM? Kontakta oss direkt! 

Vår rekryteringsprocess för interimskonsulter inom kommunikation