Skip to content

Rekrytera eller hyr en kommunikatör

Vi på KiMM hjälper dig att hitta rätt person, oavsett om du vill hyra eller rekrytera kommunikatör till verksamheten. Om du är ute efter en nytänkande och professionell kommunikatör med stort driv så har du kommit till rätt ställe. Vi kan garantera dig att allt fokus läggs på att effektivt hitta en person som passar in i ramen för det du söker. Det är viktigt för oss att processen är enkel och snabb eftersom vi vet hur branschen är, utan att dra ner på kvaliteten.

Rekrytering och uthyrning av en kommunikatör

KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, och vad passar då bättre än vi hjälper dig att rekrytera eller hyra kommunikatör till din verksamhet? I branschen är det ofta snabba puckar, och det gäller att vara förberedd på det både som kommunikatör och företag. Vi tar branschen på största allvar och ser till att den moderna och rätta kommunikatören hamnar hos dig, snabbt. Tillsammans med dig som kund sätter vi upp en kravprofil där vi sammanställer kvalifikationer och egenskaper hos kommunikatören du söker. Med ett effektivt arbete utifrån detta material ser vi till att hitta rätt person till just den tjänsten som behöver tillsättas utan onödiga dröjsmål, och utan att du som kund ska behöva lägga tid på sökandet. Att rekrytera eller hyra kommunikationskonsulter via oss ska vara enkelt, och vi ser alltid till att leverera professionella kandidater med framtidsvision! Vi är med dig i hela processen, från ett första möte till uppföljning.

Vi hjälper dig att att hitta rätt kommunikatör

En kommunikatör ska kunna arbeta med omväxlande uppgifter och vara anpassningsbar efter kommunikationskanal, sändare, mottagare och budskap. I en föränderlig bransch så krävs det att du har personer på plats som kan tackla detta, vid rätt tillfälle. Om du snabbt behöver hyra en kommunikatör för att täcka ett växande behov tillfälligt, eller för ett längre ersättande så går du rätt väg via oss. Vi hittar snabbt anpassningsbara och självsäkra personer att presentera för dig som är hungriga på att sätta igång att jobba. I och med vår egen erfarenhet av branschen har vi lyckats skapa ett stort nätverk med bara de bästa yrkespersonerna, som står redo att täcka luckan i din verksamhet. Vi tar fullt ansvar för processen när det gäller att hitta en kommunikatör till dig, från intervjuer till uppföljning. Allt du behöver göra är att vara smart och välja oss, vara med och ta fram vilken typ av person ni vill ha och sedan välja vilken kandidat som passar. Resten sköter vi. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig trygg med att lämna allt med konsultuthyrningen till oss, och vi ser snabbt till att stilla aktuellt behov med den bästa kandidaten.

Rekrytera en kommunikatör med rätt personlighet

Rekrytering handlar om att veta vart man ska leta och vad man ska leta efter. Och det vet vi. Om du är ute efter att långsiktigt fylla en lucka vad gäller kommunikation i verksamheten så är det bästa att rekrytera kommunikatör via oss. Det är vi helt övertygade om. För oss är det såklart väldigt viktigt att hitta en lämplig och kompetent kommunikatör till din arbetsplats. Men också att denne har en personlighet som kommer få dig att känna ”wow!”, är självsäker och initiativtagande på ett vis som passar för tjänsten i fråga. Vi tar alltid största hänsyn till ditt varumärke i processen och jobbar på snabbt. När du rekryterar kommunikatör via oss kommer du märka skillnad. Tack vare KiMMs specialkompetens på området så kan vi garantera dig att rekryteringsprocessen sker med största precision och vi kvalitetssäkrar alla som sätts i tjänst. Anlita oss så kommer rätt person hittas. En positiv, drivande, lösningsorienterad, kunnig och framförallt kommunikativ kommunikatör kommer snart att jobba hos er!