Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Projektledare inom marknadskommunikation till SGDS Gruppen

Vill du jobba med projektledning av omnikanala kommunikationsprojekt och diverse aktiviteter inom marknadsföring och säljbearbetning? Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen att bli projekt- och produktionsledare på avdelningen marknadskommunikation hos SGDS Gruppen. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå till september 2023.

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Press och PR-ansvarig till SIS

Nu söker vi en Press och PR-ansvarig som är genuint intresserad av samhällsfrågor och vill hjälpa oss att nå ut till fler och skapa ännu bättre förutsättningar för ett hållbart, innovativt och konkurrenskraftigt Sverige.

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Brand Manager till Eckes-Granini och God Morgon

God Morgon!

Får vi locka med ett glas underbar, ekologisk äpple & fläderblomsjuice?
Eller är du den som bara älskar en välsmakande och perfekt balanserad apelsinjuice? Oavsett vilken som är din favorit vill vi komma i kontakt med Dig, så länge du är en riktigt duktig och engagerad Brand Manager! Älskar du att driva projekt inom design och innovation? Har du drivet att ta projektet från ax till limpa? Vill du vara del av en familjär och prestigelös kultur? Ta chansen att få jobba hos marknadsledaren inom juice och fruktdryck, Eckes-Granini AB, tillsammans med God Morgons fantastiska team och fortsätta driva varumärkets framgång!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadskommunikatör med fokus på Webb

Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadsföring via digitala plattformar. Har du erfarenhet av att driva försäljning genom arbete med digital marknadsföring? Är du van vid att optimera webbsidor för ökad konvertering? Då kan rollen som Digital Marknadskommunikatör med fokus på webb vara något för dig. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå minst 12 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Försäljning – och marknadsföringskoordinator till Primozone!

Till Primozone söker vi nu en försäljnings- och marknadskoordinator. Tycker du om att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter? Då är det här nästa uppdrag för dig! Konsultuppdraget startar omgående och pågår i ca sex månader framåt med goda möjligheter till överrekrytering. Skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Skåne Sista ansökningsdag: 19 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikationschef till Kiviks Musteri

Nu finns chansen att bli del av ett av få familjeägda bolag, som i femte generationen driver sin fina hantverksarv inom livsmedelsindustrin vidare. Kiviks Musteri söker en erfaren och engagerad Kommunikationschef som ska leda kommunikationsavdelningen och arbetet med företagets såväl externa som interna kommunikation. Är du en passionerad kommunikatör som drivs av att få leda ett team och fortfarande vara med operativt i kommunikationsarbetet? Trivs du i en familjär kultur som präglas av att viljan att lyckas är större än rädslan att misslyckas? Vill du dessutom ha en prunkande äppelträdgård att strosa runt och hämta energi och inspiration i, precis utanför kontoret? Då kan detta vara drömjobbet för dig!

Skåne Sista ansökningsdag: 21 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Produktägare för Stena Metalls webb

Vill du arbete inom ett värderingsstyrt bolag där du får vara med och skapa en hållbar framtid? Vill du bli en del av prestigelöst och erfaret marknadsteam och vara den som säkerställer att Stena Metalls webbsida är en sajt i världsklass? Om ja, då kan denna roll vara som klippt och skuren för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Konsulter för framtida uppdrag

Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Senaste tillsatta jobben

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

CRM-koordinator till Blomsterlandet

2012 skapade Blomsterlandet sin kundklubb Green Room. En kundklubb med målsättning att sprida växtglädje och kunskap om Blomsterlandets produkter. I dag har Green Room en miljon medlemmar och söker nu en CRM-koordinator med uppdrag att tillsammans med CRM-ansvarig fortsätta erbjuda attraktivt innehåll till Green Rooms medlemmar.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Fler tillsatta jobb

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 073-532 87 39

Registrera eller uppdatera din profil