Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Senior Digital and Graphic Designer – Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join us in growing our Nordic markets, with a consumer first approach. The right candidate will be a key player in accelerating and further developing our brand and communication directly to consumers. You will be joining an innovative, fast growing and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused senior digital and graphic designer to join our inhouse creative team in Stockholm

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Specialist till vår kund i city

Söker du en digital roll i en spännande miljö? Har du erfarenhet från att skapa intresseväckande och mervärdesskapande digitalt innehåll som bidrar till ökad trafik och konverteringar? Då kan rollen som Marketing Specialist vara något för dig. Det här är ett konsultuppdrag via oss på KIMM/Wise Professionals med start omgående. För rätt person finns möjlighet att bli anställd direkt hos kund.

Stockholm Sista ansökningsdag: 4 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Communication Manager

Vi letar efter dig som har bred kompetens inom marknadskommunikation med strategiskt tänk, internationell erfarenhet, gillar att arbeta nära marknad och kund och är redo för globala utmaningar. Du besitter varumärkeskunskap såväl som förståelse för system för dagens digitala kommunikation. Du är duktig på att påverka, driva, koordinera och utföra marknadsaktiviteter i större sammanhang.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Kommunikationschef till Tyréns

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag inom samhällsbyggnad? Lockas du av att arbeta både strategiskt och operativt med varumärken och kommunikation? Då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nordisk Marknadskoordinator

Älskar du marknadsföring och fascineras av hållbara företag som utmanar och tänker långsiktigt? Är design och inredning en inspirationskälla för dig? Beskriver du dig själv med följande ord; kommunikativ, kunnig inom marknadsföring, engagerad, uppdaterad, spindeln i nätet, nyfiken, team player och prestigelös. Då kan du vara personen vi letar efter!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Communications Sweden & Technology Solutions

Ta chansen och bli en del av oss och den resa vi är på mot att nå får fulla potential, både som bolag och som individer. Vi erbjuder dig en vardag med nya utmaningar, vänliga och jordnära kollegor som kommer imponera på dig med sin intelligens samt ett bolag som hela tiden utmanar status quo. Vi letar efter dig som är en skarp kommunikatör som gillar att arbeta i en föränderlig miljö där du kan använda hela din expertis inom kommunikationsområdet.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 08 555 290 00

Registrera eller uppdatera din profil