Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Affärsorienterad Webbansvarig

Har du erfarenhet av att förstå framgång utifrån ett digitalt perspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som är med och utvecklar viktiga samhällsfunktioner? Då kan denna roll vara precis det du söker. Humana är en privat aktör med ambitionen att sätta en ny och högre standard inom omsorgsbranschen i Norden – en viktig spelare i en spännande och viktig bransch. Humanas drivkraft ligger i deras vision – Alla har rätt till ett bra liv. Här gör man verklig skillnad för kunder, medarbetare och samhället. Nu söker Humana en affärsdriven webbansvarig i sin nordiska marknadsorganisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 08 555 290 00

Registrera eller uppdatera din profil