Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Nytt

Digital acquisition specialist till BlueStep Bank

BlueStep Bank är en engagerad och lösningsorienterad utmanare på lånemarknaden – vi ser stor potential i vår affär och bygger just nu upp vårt digitala team för att möta marknaden där den är. Vill du vara med och utveckla BlueSteps digitala kanaler, driva varumärket framåt och bli en del i vårt nya team?

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Digital kommunikatör

Är du en digital kommunikatör som har ett redaktionellt tänk och en blick för visuellt kommunikation? Vill du arbeta både taktiskt och operativt med de digitala kommunikationskanalerna? Då kan det här uppdraget på KVD vara något för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Kommunikations- och PR-chef till Sverige för UNHCR

Har du erfarenhet av att arbeta med strategisk kommunikation, PR- och påverkansarbete? Har du förmåga att driva digital kommunikation framåt med mål att skapa resultat och effekt? Då kanske det är du som är vår nya Kommunikations- och PR-chef!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Digital Projektledare till Friends

Är du en marknadsorienterad, resultatinriktad och analytisk person med intresse och kunskap inom digitala kanaler, lösningar och uppföljning? Vill du vara med och utveckla området privatinsamling? Då kanske du är den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Är du en initiativrik och leveranssäker projektledare som brinner för att bidra till uppsatta mål och skapa resultat? Vill du vara och bidra till Preems fortsatta utveckling mot ett hållbart samhälle? Då kan du vara den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Press- & PR-ansvarig till Ersta diakoni

Vi söker en Press- & PR-ansvarig som vill vara med att vidareutveckla kommunikationen kring Ersta diakoni. Vi söker dig som vill göra Ersta diakoni mer känt, skapa stolthet och väcka intresse kring vår verksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Projektkoordinator till ADAM

För ett två år långt projektsamarbete söker Friends och Hjärnfonden en Koordinator som gärna har arbetat inom skolan eller haft nära kontakt med skolan som målgrupp.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Content Manager till EVRY

EVRYs marknadsavdelning växer och nu söker vi en duktig skribent som är van att skriva allt från koncept och paketering av tjänster till casebeskrivningar och whitepapers. Kanske är du vår nya kollega?

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Almi söker contentansvarig

Vill du vara med och utveckla nya framtida tillväxtföretag? Brinner du för entreprenörskap och företagande? Vill du bli en del av ett nytänkande och innovativt team som ska utveckla Almis marknadsföring? Då är det här rollen för dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Marketing Communication Manager

Nu har du möjligheten att bli en del av Wellspect HealthCare´s nytänkande Marketing Communication avdelning. Vi letar efter dig som är en utmärkt projektledare och är van att driva marknads- och kommunikationsaktiviteter.

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 juli, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@kimm.se eller 010-330 00 75