Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Activation Coordinator till Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank utvecklas ständigt i takt med omvärldens förändringar. Med fokus på innovation, kundupplevelse och fortsatt digitalisering finns ambitionen att alltid ligga i framkant. Just nu satsar Santander Consumer Bank på att utveckla sitt marknads- och kommunikationsarbete och kommer med detta att rekrytera ytterligare kompetenta och engagerade medarbetare!

Nu söker vi en Activaton Coordinator till kontoret i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 september, 2017

Läs mer & ansök

Culture & Communications Specialist

I denna tjänst erbjuds du en unik möjlighet att vara med och bygga upp och utveckla den nya avdelningen Culture & Communications. Avdelningens uppdrag är att stötta divisionen i att utveckla relationen mellan arbetsgivare och arbetstagare utifrån vår vision, våra värderingar och strategi med en affärsdriven, effektiv och kvalitetssäkrad kommunikation. Därför behöver vi nu en affärsdriven Culture & Communications Specialist!

Göteborg Sista ansökningsdag: 23 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Digital Projektledare till Friends

Är du en marknadsorienterad, resultatinriktad och analytisk person med intresse och kunskap inom digitala kanaler, lösningar och uppföljning? Vill du vara med och utveckla området privatinsamling? Då kanske du är den person vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Projektkoordinator till ADAM

För ett två år långt projektsamarbete söker Friends och Hjärnfonden en Koordinator som gärna har arbetat inom skolan eller haft nära kontakt med skolan som målgrupp.

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@kimm.se eller 010-330 00 75