Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Pressansvarig till Sweco Sverige

Söker du en roll där du får jobba både strategiskt och operativt? Är du en tydlig kommunikatör som kan kliva in i en roll där du är experten på pressfrågor? Då kan rollen som pressansvarig på Sweco Sverige vara din nästa utmaning! Det här är ett konsultuppdrag på 12 månader via KIMM/Wise Professionals med start i januari/februari 2020.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marknadsprojektledare till YAMAHA

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Manager Digital Engagement. Philip Morris Sweden

Philip Morris står nu inför sin största transformation någonsin – att skapa en rökfri framtid! Det är en global omfattande satsning – att åstakdomma en rökfri generation. Nu stärker Philip Morris sitt digitala marknadsteam med ytterligare en roll/kandidat. Vi söker en erfaren bred, teknisk och digitalt kunnig marknadsförare, som tar digitalt ansvar i denna rökfria utmaning. Vi söker en Manager för Digital Engagement. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Online Sales Manager/eCommerce till K-Rauta

K-Rautas befinner sig i en stark tillväxt där du kommer få möjlighet att ansvara för det operativa arbetet för att fortsätta förbättra och utveckla K-Rautas E-handel. Som Online Sales Manager kommer du ingå i ett väldigt starkt team inom e-Commerce & Digital där ni tillsammans kommer driva arbetet i att förbättra det digitala mötet för våra kunder.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of ebusiness & marketing till Onninen

Vi söker dig som vill ta ansvar för hela marknadsprocessen med fokus på Inbound marketing men också att stärka varumärket Onninen. Du kommer att jobba i en global miljö med stort utbyte av Onninens övriga länder och centrala resurser inom ägaren Kesko i Finland. Välkommen med din ansökan

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Swedol

Har du erfarenhet av att operativt driva marknadsföring för e-handel? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och skapa värde för hela Swedol. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Digital Marknadsförare till Antrop

Vill du jobba på Sveriges bästa och snällaste byrå, där visionen om att göra världen till en mer rättvis och hållbar plats är styrande? Rollen som digital marknadsförare på Antrop är en väldigt varierad roll, i vilken du har stor frihet att testa nya grepp du tror kommer ta oss framåt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Marketing Manager – TSS AB

TSS AB is looking for a marketing professional, who wants to work for a Swedish software company serving the life science industry globally. You will help us grow by driving activities to nurture our brand, providing marketing expertise to our business and strengthen our digital presence. Read below and submit your application.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 november, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 08 555 290 00

Registrera eller uppdatera din profil