Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Digital Content Specialist

Har du erfarenhet av att planera och skapa både skriftligt och grafiskt innehåll, som ska användas i digitala kanaler? Till vår kund letar vi nu efter en idérik och strukturerad Digital Content Specialist!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Kandidatansvarig till KIMM

Har du ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet att ha fokus på både kandidatupplevelsen och att hitta den allra bästa kandidaten för våra kunders uppdrag? Vi söker dig som vill bli navet i KIMM och utveckla ett kandidatnätverk i världsklass!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig /Marketing Manager

Vill du ha en nyckelroll i en färgstark internationell organisation som arbetar med färg i alla nyanser? Som Marknadsansvarig hos oss får du en hög påverkansgrad i en dynamisk miljö som ständigt förändras.

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Innehållsansvarig Digitala Kanaler

Var med och upptäck äventyret Sverige med oss! Vi söker dig som vill jobba operativt med vårt innehåll på vår webb och sociala kanaler under tiden vår kollega är på föräldraledighet. Välkommen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@kimm.se eller 073-532 87 39