Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2019

Läs mer & ansök

En annons

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

User Experience designer till Trygg-Hansas digitala team

Trygg-Hansa söker nu en erfaren UX-designer för att höja kompetensen och kunskapen om UX både i teamet men också i företaget. Du kommer jobba i vårt kreativa digitala team på marknadsavdelningen med mycket ansvar och mål att leverera marknadens bästa digitala upplevelse. Det är ett spännande uppdrag och tjänsten erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i Trygg-Hansas vision om att bli Sveriges ledande digitala försäkringbolag.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig till AcadeMedia

Ser du fördelarna med att arbeta inom en stor utbildningskoncern? Lockas du av att hjälpa föräldrar och elever att göra ett genomtänkt skolval? Som marknadsansvarig på AcadeMedia bidrar du till detta när du planerar, implementerar och genomför marknadsaktiviteter för våra skolor

Stockholm Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör med grafisk inriktning till Q-Park

Till Q-Park söker vi en produktionsledande Marknadskommunikatör med grafisk inriktning. Q-Park står inför en spännande framtid med att implementera nytt varumärke och det finns därför stora möjligheter att påverka rollen och riktningen framåt. Vi söker dig som är van att jobba med marknadskommunikation i både analoga och digitala kanaler, för såväl interna som externa kanaler.

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 juli, 2019

Läs mer & ansök

Marknadsansvarig till Q-Park

Till Q-Park söker vi nu en Marknadsansvarig! Vill du vara med på den spännande resan att bland annat implementera ett nytt varumärke och samtidigt vara ansvarig för marknadsavdelningen? Är du van att arbeta operativt och strategiskt med marknadskommunikation? Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Cision har sin otroliga styrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell organisation med att optimera våra digitala kampanjer!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Senior Digital Specialist

Under visionen ” Removing the mystery of digital marketing” agerar Bannerflow. Företagets två grundare Daniel Fahlén och Daniel Jacobsson har byggt ett system som helt revolutionerat marknaden för digital annonsering. Nu rustar företaget för nästa steg. De expanderar och bygger på med expertis och mångfald för att växa. Just nu söker de en innovativ stark och strategisk ”demand generator” med omfattande kunskap inom digitalt och leadsgenerering. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juli, 2019

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 08 555 290 00

Registrera eller uppdatera din profil