Skip to content

Rekrytera eller hyr Marknadsansvarig

Med arbetslivserfarenhet från branschen, kan du känna dig trygg i att vi förstår dina utmaningar. Vi ser till att du håller dig på banan och tillsammans sätter vi rätt specialist på rätt plats. VI hjälper dig att snabbt hyra eller rekrytera rätt marknadsansvarig för just dina behov!

Rekrytering och uthyrning av en Marknadsansvarig

Är du i behov av att få in en operativ marknadsperson, som också tar lead i att driva den strategiska delen av ert marknad- och kommunikationsarbete? En marknadsansvarig arbetar med omvärldstrender, strategisk planering, positionering och utveckling av den digitala marknadsföringen. En marknadsansvarig ansvarar också för budgeten och ser till att företaget når de mål som är uppsatta inom detta område. Vi på KiMM är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Med nyfikenhet, mod och passion hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.

Vi hjälper dig att attrahera rätt marknadsansvarig

Med passion för rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation, matchar vi på KiMM organisationer med rätt kompetens inom marknad och kommunikation. Vi hjälper även dig att attrahera rätt kandidater och konsulter. Oavsett om du behöver hyra en marknadsansvarig eller står inför en rekrytering, så guider vi dig rätt och håller dig i handen. Så att du känner dig sedd, förstådd och utmanad hela vägen. Med rätt marknadsansvarig på plats når du och din organisation era mål och tar plats digitalt.

Vi matchar dig med en marknadsansvarig som passar er kultur

Med oss som rekryteringspartner, blir allt lite enklare och roligare. Vi börjar alltid våra rekryteringsprocesser med en behovsanalys. Detta för att vi ska förstå vilka behov ni har och även utmana er i att tänka utanför boxen. Efter det landar vi i en kravprofil, oavsett om det gäller en hyra eller en rekrytering. Det är viktigt för oss att matcha er med rätt marknadsansvarig, som passar er kultur. Våra konsulter och kandidater står redo med relevant erfarenhet, kunskap och eget driv för att hjälpa er möta dagens och framtidens behov.

Vi är specialister på konsulthyra och rekrytering av en marknadsansvarig

Med våra skräddarsydda lösningar hjälper vi dig hela vägen så att du kan känna dig sedd, hörd och utmanad. För oss är det viktigt att hjälpa dig uppnå era framtida och övergripande mål. Genom att rekommendera rätt lösning för just dig, ökar vi era chanser att snabbare uppnå de mål ni satt upp. Ibland är det att hyra en marknadsansvarig och ibland är det att rekrytera. Tillsammans hittar vi rätt lösning, och bygger framtidens marknadsavdelningar.