Skip to content

Rekrytera eller hyr en Digital marknadsspecialist

Vi hjälper dig snabbt att hitta rätt kompetens inom digital marknadsföring. Med vår specialistkompetens inom marknad och kommunikation får du snabbt hjälp och får hjälp av rätt Digital Marknadsspecialist.

Rekrytering och uthyrning av en Digital Marknadsspecialist

Med arbetslivserfarenhet från branschen, kan du känna dig trygg i att vi förstår dina utmaningar. Behöver du hjälp av en generalist som både förstår de strategiska arbetet men arbetar också operativt inom marknadsföringens alla olika delar? En Digital Marknadsspecialist hjälper dig med allt som rör den digitala kundresan och förändrar sättet vi arbetar med försäljning och marknadsföring på. Vi på KIMM hjälper dig att hitta rätt Digital Marknadsspecialist, så att ni kan lägga både pengarna och tiden på rätt saker.

En Digital Marknadsspecialist är en generalist ut i fingerspetsarna

Att hitta en specialist inom Digital Marknadsspecialist är inte lätt. Vi söker någon som både förstår affären och som förstår marknadsföringen. En kommunikativ projektledare som förstår och kan utföra allt ifrån Social Mediaarbete till SEO och leadskonvertering. Oavsett om ni som företag vill rekrytera eller hyra en Digital Marknadsspecialist så är det viktigt vi tillsammans med er som företag landar i en kravprofil som passar era framtida behov. Som er framtida rådgivare och partner, kommer vi skräddarsy en lösning som passar. Vi arbetar inte med bemanning av specialister inom digital marknadsföring. Våra lösningar inom rekrytering och konsulthyra bygger på att skapa verklig förändring.

Vikten av ett employer brand när du söker kompetens inom digital marknadsföring

Arbetsmarknaden skriker efter seniora personer inom digital marknadsföring. Utmaningen är att det inte finns så många erfarna. Den digitala marknadsföringen har fullkomligt exploderat senaste åren och företag jagar dessa individer som hökar. För att ni som företag ska lyckas attrahera rätt kandidat och/eller konsult så behöver ni tydliggöra ert employer brand. Att ha en ärlig och öppen kommunikation kring vilka ni är kommer vara avgörande för att lyckas få rätt kandidat eller konsult att tacka ja till jobbet. KIMM hjälper dig hitta dina USP:ar så att du fångar rätt Digital Marknadsspecialist för just er.

Så hjälper en Digital Marknadsspecialist er att nå säljmålen

Att hyra eller rekrytera en duktig Digital Marknadsspecialist är av stor viktig för att ni ska nå det resultat ni vill. En Digital Marknadsspecialist analyserar ert nuläge, lägger upp planen för hur ni ska förbättra er leadskonvertering samt utför de arbetsuppgifterna som krävs för att nå planen i mål. Egenskaper som projektledning och bra kommunikativa skills är avgörande för att lyckas i rollen som Digital Marknadsspecialist. Med nyfikenhet, mod och passion hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.