Skip to content

Rekrytera eller hyr en Kommunikationschef

På KIMM jobbar vi kvalitativt med siktet inställt på att hitta den perfekta matchningen. Med oss som partner, hittar vi snabbt rätt Kommunikationschef för just era behov!

Rekrytering och uthyrning av en Kommunikationschef

Letar du efter någon som kan stödja era chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor men samtidigt arbeta både operativt och strategiskt med att driva kommunikationsinsatser? Då är det kanske dags att ta in hyra eller rekrytera en Kommunikationschef. Med en Kommunikationschef på plats får du hjälp med allt ifrån kriskommunikation till att utveckla och kvalitetssäkra kommunikatörernas kompetens. Vi på KIMM hjälper dig att hyra eller rekrytera en Kommunikationschef, så att ni håller er på banan!  

Strategisk och operativ hjälp när du anlitar en Kommunikationschef

Rollen varierar självklart beroende på företag och förutsättningar – men som Kommunikationschef ansvarar du för företagets interna och externa kommunikation / budskap. Har företaget en stor kommunikationsavdelning? Då är det vanligt att Kommunikationschefens arbetsuppgifter består av ledarskapsfrågor och strategi medans på mindre bolag arbetar hen både operativt som strategiskt. Vi hjälper dig med en konsult eller rekrytering av en Kommunikationschef som passar dig och dina behov.

Vårt nätverk består av många erfarna Kommunikationschefer

Oavsett om det handlar om en uthyrning eller rekrytering av en kommunikationschef så finns vi här för dig. Tillsammans med dig bygger vi en kravprofil som passar er och era förväntningar. Våra engagerade specialister hjälper dig hitta dina USP:ar så att du fångar rätt kandidat och/eller konsult för just er.  Med vår specialistkunskap inom konsultlösningar och rekrytering har vi blivit kommunikatörens bästa vän – och vårt gedigna nätverk av kandidater och konsulter gör att vi snabbt hittar en person som passar just dig och dina utmaningar.

Vi hjälper dig hitta en Kommunikationschef som passar just er

Att hyra eller rekrytera en duktig Kommunikationschef är avgörande för att ni ska nå ut med rätt budskap till både era medarbetare och till era kunder. Våra lösningar inom rekrytering och konsulthyra bygger på att skapa verklig förändring. Med oss som partner får du tillgång till engagerade och modiga specialister, som har lång erfarenhet av både konsulthyra och rekrytering av Kommunikationschefer. Med kunder inom olika branscher säkerställer vi rätt kompetens på rätt plats, så att ni kan stärka er affär och bygga framtidens team inom kommunikation.