Skip to content

Rekrytera eller hyr en Marknadsassistent

Med arbetslivserfarenhet från branschen, kan du känna dig trygg i att vi förstår dina utmaningar. Med oss som partner, hittar vi snabbt rätt Marknadsassistent för just era behov!

Rekrytering och uthyrning av en Marknadsassistent

Behöver du någon som kan komma in och stötta er marknad- och kommunikationsavdelning? Har ni mycket att göra och behöver avlastning? Då är det dags att ta hjälp av en Marknadsassistent! Med en Marknadsassistent på plats får du stöttning där det behövs. Vårt nätverk består av erfarna assistenter som kan allt ifrån Adobe CS till Wordpress. Vi på KIMM hjälper dig att hyra eller rekrytera rätt person så att er organisation inte tappar momentum.

Så landar du som arbetar som marknadsassistent drömjobbet

Arbetar du som marknadsassistent idag och är redo för ditt nästa äventyr? Vi på KIMM hjälper dig att hitta vägen framåt. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här. Vi sätter dig i första rummet och stöttar dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Med kunder inom olika branscher och segment kan vi hjälpa dig som arbetar som marknadsassistent hitta ditt drömjobb!

Så stöttar vi dig i rekrytering av marknadsassistenter

Våra olika rekryteringslösningar gör att vi snabbt kan hitta en lösning som passar dig. Oavsett om det handlar om en start-up eller en hel rekrytering så kan du lita på att du får den hjälp du behöver. Vi älskar den här branschen och vill tillsammans med dig bygga framtidens marknadsteam. Med nyfikenhet, mod och passion hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.

KIMM är ett konsultbolag som snabbt hittar en marknadsassistent som passar er

På KIMM är vi expert på konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Vi har lång erfarenhet av branschen och förstår vilka utmaningar du står inför. Med vårt starka konsultnätverk och vårt rådgivande tillvägagångssätt ser vi till att du får den hjälp du faktiskt behöver. Våra konsulter står redo med relevant erfarenhet, kunskap och eget driv för att hjälpa er möta dagens och framtidens behov.