Skip to content

Rekrytera eller hyr en UX-designer

På jakt efter en kvalificerad UX-designer för att stärka din organisation? Ditt sökande har precis blivit mycket enklare. Hos KIMM är vi experter på att matcha rätt talanger med rätt företag. Med vår hjälp kan du rekrytera eller hyra en erfaren UX-designer som kommer att ta din digitala närvaro till nästa nivå.

Att rekrytera en UX-designer har aldrig varit enklare

Att hitta den perfekta UX-designern kan vara en utmanande uppgift. Men med vår beprövade metodik och nätverk av talanger, har vi gjort rekryteringsprocessen enklare än någonsin. Vi förstår värdet av en exceptionell användarupplevelse och är redo att hjälpa dig hitta den rätta personen för jobbet.

Kompetensbaserad rekrytering av kommunikationskonsult

På KIMM är specialister på att matcha företag med de mest kompetenta UX-designerna. Vi har en djup förståelse för branschen och vet vad som krävs för att skapa en framgångsrik digital produkt. Genom att hyra en UX-designer från oss får du tillgång till expertis som gör skillnad. Våra konsulter står redo med relevant erfarenhet, kunskap och eget driv för att hjälpa dig möta dagens och framtidens behov.

Träffsäker rekrytering av din nästa UX-designer

Vi strävar efter träffsäkerhet i varje rekryteringsprocess. Vårt team arbetar hårt för att identifiera och föreslå de mest passande UX-designkandidaterna som kommer att harmoniera med din organisation och dess mål. Vi är din pålitliga partner när det kommer till att hitta den rätta medarbetaren. Vi hjälper dig att bygga ditt dream team inom marknad och kommunikation. Med oss som rekryteringspartner blir allt lite enklare och roligare.

Specialister på rekrytering inom marknad och kommunikation

KIMM är specialiserade på rekrytering inom marknad kommunikation. Med vår breda erfarenhet och expertis är vi här för att göra din rekryteringsprocess smidig och framgångsrik.

Tack vare att vi som jobbar på KIMM själva har bakgrund i branschen, har vi både den kunskap och det nätverk som krävs för att lyckas med rekrytering och konsultuthyrning. Med oss som partner blir allt lite enklare och roligare.

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta medarbetaren för din organisation

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Vi älskar den här branschen och vill tillsammans med dig bygga framtidens marknadsteam. Med nyfikenhet och mod hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.

Tillsammans med dig sätter vi marknad- och kommunikationsspecialister i rörelse. Vi är inte rädda för att öppna upp möjligheter som du själv inte ser. Vi utmanar dig i att tänka nytt och har förmågan att snabbt hitta lösningar som passar just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, förstådd och utmanad.