Skip to content

Rekrytera eller hyr marknadskoordinator

Marknadskoordinatorns roll och möjligheter förändras i takt med den digitala utvecklingens framfart. Därför är det viktigt att personen som axlar denna roll hänger med i svängarna, har koll på läget och inte är rädd för förändringar. När du väljer att hyra eller rekrytera en marknadskoordinator via KIMM är det just den typen av personligheter vi kommer att leta efter. Hos oss får du hjälp med att rekrytera eller hyra en marknadskoordinator med rätt kompetens för ditt företag.

Rekrytering och uthyrning av en marknadskoordinator

Är du i behov av att få in en operativ marknadsperson, som snabbt kan komma in och avlasta marknadsteamet? En person som hjälper er att se till att allt rullar på? Då är det kanske en marknadskoordinator ni behöver.

Marknadskoordinatorn är personen som håller i de övergripande trådarna, har koll på detaljerna och tar sig an kreativa processer samtidigt som hen håller huvudet kallt och arbetar för att öka företagets varumärkespositionering. Men hur vet du att marknadskoordinatorn du har rekryterat eller hyrt in håller måttet? Det vet du när du har tagit hjälp av oss på KIMM. Med bakgrund från kommunikationsbranschen har vi specialistkompetens inom området och gör oss till rätt byrå att hjälpa dig när du behöver rekrytera eller hyra en marknadskoordinator. Vi vet vad branschen kräver och vilken personlighet som passar i rollen som en nytänkande, anpassningsbar och fokuserad marknadskoordinator. Tillsammans sätter vi upp en kravprofil för att pin pointa just den person som behövs hos ditt företag. Därefter sköter KIMM resten – från urval och intervju till presentation och uppföljning.

Rekrytera en marknadskoordinator via KIMM

När du har behov av att rekrytera en marknadskoordinator till företaget är det av största vikt att det är rätt person som får uppdraget. Det är vad vi på KIMM säkerställer. Vid en rekryteringsprocess är det mycket som ska stämma och vi tar det hela ett steg längre. Vårt fokus är inte bara att leta fram personen med de rätta kvalifikationerna och teoretiska kunskaperna, utan vi ser även till att verkligen matcha ihop dig som kund med personen du klickar med. När du väljer att ta hjälp av oss för att rekrytera en marknadskoordinator så ser vi till att leverera personen med den vinnande personligheten, drivet och viljan att få just ditt företag att växa och frodas.

Hyr en marknadskoordinator för kortare uppdrag

Vill du få in en startklar marknadskoordinator med kort varsel? Vi på KIMM hjälper dig att hyra in en marknadskoordinator och ser till att matchningen mellan dig och konsulten blir så bra som möjligt. Med hjälp av oss får du en kompetent marknadskoordinator som har koll på läget och vet vad rollen innebär. I vårt stora nätverk av kandidater för uppdraget har vi drivna personer som snabbt kan vara på plats hos dig. Våra kandidater har bra koll på marknadskommunikation, olika kommunikationskanaler och kan se till att du får bästa möjliga ROI (Return of Investment) på marknaden du investerar i. Att hyra marknadskoordinator med oss är enkelt. Vi ser till att tillsätta ditt behov snabbt och garanterar att vår inhyrda konsult kommer att arbeta med ditt företag och varumärke i fokus – låt oss hjälpa dig att hyra marknadskoordinatorn du saknar helt enkelt.

Vi är specialister på konsulthyra och rekrytering av marknadskoordinatorer

Med våra skräddarsydda lösningar hjälper vi dig hela vägen så att du kan känna dig sedd, hörd och utmanad. För oss är det viktigt att hjälpa dig uppnå era framtida och övergripande mål. Genom att rekommendera rätt lösning för just dig, ökar vi era chanser att snabbare uppnå de mål ni satt upp. Ibland är det att hyra en marknadskoordinator och ibland är det att rekrytera. Tillsammans hittar vi rätt lösning och bygger framtidens marknadsavdelningar.