Digital Love – Att våga vara modig och ställa om

Om webinaret

Att ”Kunden alltid har rätt” är inget nytt, men hur många företag lever egentligen efter det i praktiken? Att förflytta fokuset från affären till kunden är en resa många företag redan tror sig ha gjort, men i själva verket har en bra bit kvar på. Frågan är hur du som företagare bör göra i praktiken? Hur behöver vi tänka och agera för att lyckas i en alltmer digital försäljning? Hur får vi avdelningar som sälj och marknad att arbeta mer effektivt tillsammans?

I februari i år startade Joel Singer sin nya roll som Chief Commercial Officer på Wise Professionals, med sälj- och marknadsansvar för 6 av Wise Group koncernens 10 bolag. Joel har tidigare arbetat på svensk och internationell nivå för bolag som Nike, Unilever, Marshall och Ellery Beach House Stockholm och med sin breda bakgrund inom både marknad och sälj kallar han sig själv för generalist. En av de lärdomar han tar med sig in i sin nya roll är vikten av att ha modet att genomföra förändringar hos sig själv, sitt team och det bolag man arbetar för. Endast med rätt mindset och fokus kan man driva igenom verklig förändring.

Den 27/5 kl. 9.00 kommer Joel berätta mer om sin resa, de lärdomar han tagit med sig på vägen och om modet som behövs. Han kommer också att berätta mer om:

När?

27/5 klockan 9.00-9.45

Anmäl dig här

Om oss

Denna webinar är en E-Com satsning där systerbolagen KIMM, Wise IT och SalesOnly samarbetar för att bygga det optimala teamet för dig som arbetar inom e-handel. Vi strävar efter att hitta de bästa lösningarna för dig som söker specialistkompetens inom marknad, försäljning, tech och IT.

Fler event

Just nu håller vi på att förbereda kommande event. Håll ögonen öppna!