Skip to content

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Göteborg

Letar du efter ett rekryteringsföretag i Göteborg som kan hjälpa dig hitta rätt medarbetare inom marknad och kommunikation? Vi är ett rekrytering- och konsultbolag som snabbt hjälper dig att hitta rätt kompetens. Tillsammans bygger vi framtidens marknadsavdelningar och sätter Göteborg på kartan för marknad och kommunikationsspecialister! 

Rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation i Göteborg

Vi hjälper dig och din organisation att bygga ert dream team inom marknad och kommunikation. Med passion för rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation, matchar vi företag med rätt kompetens. Vi tar ett helhetsansvar så att du kan vara säker på att du får rätt medarbetare utifrån ditt unika behov – oavsett om det gäller att attrahera enstaka medarbetare eller att bygga upp en helt ny marknadsavdelning. Med oss som rekryteringspartner inom marknad och kommunikation här i Göteborg, blir allt lite enklare och roligare.

Söker du jobb inom marknad och kommunikation i Göteborg?

Om du arbetar inom marknad och kommunikation och är öppen för nya möjligheter har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig som kandidat eller konsult att landa drömjobbet inom marknad, kommunikation, design och media i Göteborg. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här. Vi sätter dig i första rummet och stöttar dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar.

Erfaret konsultbolag i Göteborg inom marknad och kommunikation

Vi vet att kunskap inom marknad och kommunikation i kombination med flera års erfarenhet av rekrytering och konsultbranschen gör att vi har de bästa möjliga förutsättningarna att både kommunicera och attrahera framtidens marknad och kommunikationsspecialister. Vårt team i Göteborg hjälper dig som företag att hitta rätt specialist så att ni kan hålla er konkurrenskraftiga och nå era mål. Oavsett om lösningen är en interim konsult eller om det handlar om en projektanställning.

Rekrytering av chefer och ledare inom marknad och kommunikation

KiMM i Göteborg är inte bara specialiserade på marknad och kommunikation, utan också på chefer och ledare inom den branschen. Vi har många års erfarenhet på att tillsätta marknadschefer, marknadsansvariga, CMOs och Kommunikationschefer. Dessa roller är särskilt viktiga för att driva det strategiska inom marknad och kommunikation. Ofta handlar det om en rekrytering, men ibland vill våra kunder ha stöd av en marknads- eller kommunikationskonsult som har erfarenhet av chef och ledarpositioner.

Kandidater och konsulter i fokus

Vårt fokus har alltid varit att skapa den bästa kandidateresan i Göteborg. Bra och snabb återkoppling, förståelse för deras utmaningar och konkret feedback gör att våra kandidater och konsulter kommer tillbaka när det är dags för deras nästa äventyr


Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan! 

Skräddarsydda lösningar för dig som söker en konsult i Göteborg 

På KiMM lägger vi stort fokus på att genomföra en kvalitativ behovsanalys innan vi går vidare i processen. Detta för att ge dig den bästa möjliga lösningar för dina unika behov. Vårt rådgivande och coachande förhållningssätt gör att vi inte bara är en leverantör utan en partner av kompetenslösningar inom marknad och kommunikation. Tillsammans hittar vi rätt väg framåt för dig och din verksamhet.

Ett rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation du kan lita på!

För att ni ska säkra er affär, bygga hållbara team och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och inte bara se vilka utmaningar du har nu utan också tänka ett steg längre.