Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Stockholm

Söker du ett rekryteringsföretag i Stockholm som kan hjälpa dig hitta marknadspersonal?

Då har du hittat rätt! Vi är ett rekryterings-och konsultbolag som matchar marknad och kommunikationsspecialister med verksamheter. Tillsammans bygger vi framtidens marknadsavdelningar och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr! 

Rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation i Stockholm

Söker du jobb inom marknad och kommunikation i Stockholm?

Vi hjälper dig som arbetar inom marknad och kommunikation att landa drömjobbet. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här. Vi sätter dig i första rummet och stöttar dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Kontakta oss för att komma i kontakt med våra kollegor i Stockholm.

Passionerat konsultbolag i Stockholm inom marknad och kommunikation

Med erfarenhet av både rekrytering och konsultuthyrning samt erfarenhet inom marknad och kommunikation får vi de bästa möjliga förutsättningarna för att kommunicera med talanger i branschen. Vårt nischade team hjälper dig att hitta den kompetens du letar efter. Oavsett om lösningen är en interim konsult eller om det handlar om en kortare konsulttillsättning här i Stockholm.

Vi hittar rätt chef och ledare inom marknad och kommunikation för er

Vi hjälper dig att hitta den där chefen och ledaren inom marknad och kommunikation som lyfter ert marknad- och kommunikationsarbete till nästa nivå. Med många års erfarenhet av att tillsätta marknadschefer, marknadsansvariga, CMOs och Kommunikationschefer ser vi till att du hittar den där individen som kan driva de strategiska frågorna inom ett område som är under konstant förändring. Våra skräddarsydda lösningar gör att du får den hjälp du behöver och snabbt!

Landa drömjobbet inom marknad och kommunikation

Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa den bästa kandidatresan. Genom snabb återkoppling och förståelse för just kandidaten och konsultens utmaningar ser vi till att dem kommer tillbaka när det är dags för deras nästa äventyr.


Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan! 

Smarta lösningar för dig som söker en konsult i Stockholm 

Vi börjar alltid våra processer med att genomföra en djupgående behovsanalys. Detta för att kunna rådge dig på bästa sätt. Vårt mål är att inte bara vara en leverantör utan en partner du vänder dig till när du har frågor eller funderingar. Tillsammans hittar vi rätt väg framåt för dig och din verksamhet.

Ett rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation du kan lita på! 

För att ni ska säkra er affär, bygga hållbara team och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och inte bara se vilka utmaningar du har nu utan också tänka ett steg längre.

Thérèse Norling

Försäljning

Thérèse Norling

Försäljning

Lite om mig
Positiv beteendevetare som älskar matchning, försäljning och digitala verktyg.
Det roligaste jag vet är när vi har möjlighet att digitalisera saker och därmed arbeta smartare. Kanske är du själv nyfiken på en ny utmaning eller på jakt efter en ny stjärna? Varmt välkommen att höra av dig till mig, om inte jag kan hjälpa dig så vet jag garanterat vem som är rätt person för dig att prata med!

Ett citat kopplat till ditt jobb: Brinner för att hjälpa och matchmake:a våra kundidater rätt i sina utmaningar!

Mitt drömresemål: Formentera

På min bucket list: Isbjörnssafari

Sofie Garpered

Kandidatansvarig

Sofie Garpered

Kandidatansvarig

Lite om mig
Som Talent Acquisition Specialist på KIMM får jag möjlighet att bygga långsiktiga nätverk och relationer med kandidater och konsulter. Jag har tidigare erfarenhet av rekrytering inom flera områden men har under de senaste året utvecklat min kompetens inom Marknad. Det mest givande i min roll som Talent Acquisition Specialist är att följa utvecklingen på marknaden och att ha förmånen att guida och följa kandidater i sin karriär.

På min bucket list: Se alla Grand Slam tävlingar i tennis

Favoritresmål: Mitt favoritresmål är alltid Florida

Förebild: Min bror. Han bjuder alltid på kloka ord och går alltid sin egen väg.

Sandra Sculac

Konsultchef

Sandra Sculac

Konsultchef

Lite om mig
Jag har 5 års erfarenhet inom PR & kommunikation och studerat marknadsföring på Berkeley College i New York. I min roll som Konsultchef får jag förmånen att samarbeta med många spännande uppdrag och hitta lösningar och se potential i människor. Jag tror på goda relationer och långsiktiga samarbeten.

Mitt drömresmål: Tror jag har lite för många platser jag vill besöka så kan knappt välja. Men om jag måste så skulle jag säga Sydafrika. Alltid drömt om att åka på safari.

Min förebild: Min pappa. Finns ingen större livsnjutare!

På min bucket list: Uppleva en konsert på Madison Square garden.

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult

Olof Lindmark

Rekryteringskonsult

Lite om mig
Jag är utbildad personalvetare med tidigare bakgrund inom försäljning. Ser mig som en generalist inom rekrytering av roller inom marknad och försäljning. Är en sucker för gammal hiphop och älskar att gå på konserter utöver när jag inte arbetar med att hjälpa människor ut i nya spännande arbeten.

Mitt drömresmål: Salvador, Brasilien

På min bucket list: Gå på karnevalen i Salvador i Brasilien och dansa samba

Förebild: Ronaldinho

Marie Thorslund

Affärsområdeschef, Stockholm

Marie Thorslund

Affärsområdeschef, Stockholm

Lite om mig

Jag är en passionerad ledare, coach, entreprenör och möjliggörare som brinner för att hjälpa människor att utvecklas och att hitta sitt drömjobb!
Har över 25 års erfarenhet av ledande roller inom marknadsföring, varumärkesutveckling och kommunikation inom b la detaljhandeln och resebranschen.

Jag älskar att koppla ihop människor och är en Networker by Heart. Och jag går igång på att vara den där personen som tänder gnistan hos andra och genom det inspirera till att våga ta nya vägar.

Mitt drömresmål: Att resa runt på Nya Zeeland i en husbil 😊

På min bucket list: Att segla över Atlanten

Bästa life hack: Att välja och välja bort

Malin Myhrman

Rekryteringskonsult

Malin Myhrman

Rekryteringskonsult

Lite om mig
Statsvetare i grunden, studerade och arbetade utomlands i flera omgångar, bland annat nio år i Bryssel. Erfarenhet av projektledning och strategisk rådgivning inom både extern och intern kommunikation. Ser rekrytering som en jätteviktig del i en organisations framgång och brinner för medarbetares utveckling både individuellt och i team.

Ett citat kopplat till ditt jobb: Gillar utmaningar och vill aldrig ge upp. Tänker att ”du kan om du tror du kan”.

Mitt drömresmål: Älskar öar och skulle gärna besöka Korsika.

Bästa life hack: Champagne?

Eva Erlandsson

Konsultchef

Eva Erlandsson

Konsultchef

Lite om mig
Att bygga starka relationer, fylla behov och hitta lösningar med ömsesidighet i kärnan är det jag brinner för och har fokus på i min roll som konsultchef. Efter olika roller inom ledarskap, marknad och försäljning i olika branscher och organisationer valde jag att fokusera på konsultbranschen där jag har stannat kvar de senaste 7 åren. Jag har därmed byggt upp en bred erfarenhet inom kund- och konsultvård, projektledning, konsultrollen, externa samarbeten och som leverantör. Det gör att jag har en god förståelse för alla delar inom konsultbranschen vilket gynnar mig i min nuvarande roll.

Mitt drömresmål: Japan

På min bucket list:Lära mig att surfa

Bästa life hack: Ge 2 min – du får 2h tillbaka!

Anna Bjerkelius

Försäljning

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Johanna Nyqwist

Rekryteringskonsult

Lite om mig
Har sedan 2013 arbetat med rekrytering av specialister och chefer, främst inom försäljning, HR och marknad. I mitt dagliga arbete får jag möjligheten att bygga kontaktnät genom intressanta möten och spännande intervjuer. Att få andra människor att utvecklas och lysa i sina nya roller gör mitt arbete till det allra roligaste.

Citat kopplat till mitt jobb: Jag motiveras av att kunna stärka relationer mellan människor och varumärken och hitta lösningar och drivkrafter. Jag tror starkt på att om man vill se skillnad behöver man göra något annorlunda.

Mitt drömresmål: Zanzibar för att det ser helt otroligt ut, får nästan lite ont i ögonen

Mitt bästa life hack: Att gå snabbt! Vissa hinner inte med vilket kan vara både positivt och negativt.

Sabina Axelsson

Konsultchef (föräldraledig till jan-23)

Let’s talk!

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!