Skip to content

Konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation i Stockholm

Söker du ett rekryteringsföretag i Stockholm som kan hjälpa dig hitta marknadspersonal? Då har du hittat rätt! Vi är ett rekryterings-och konsultbolag som matchar marknad och kommunikationsspecialister med verksamheter. Tillsammans bygger vi framtidens marknadsavdelningar och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr!

Rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation i Stockholm

Söker du jobb inom marknad och kommunikation i Stockholm?

Vi hjälper dig som arbetar inom marknad och kommunikation att landa drömjobbet. Var du än befinner dig i karriären, så finns vi här. Vi sätter dig i första rummet och stöttar dig, oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Kontakta oss för att komma i kontakt med våra kollegor i Stockholm.

Passionerat konsultbolag i Stockholm inom marknad och kommunikation

Med erfarenhet av både rekrytering och konsultuthyrning samt erfarenhet inom marknad och kommunikation får vi de bästa möjliga förutsättningarna för att kommunicera med talanger i branschen. Vårt nischade team hjälper dig att hitta den kompetens du letar efter. Oavsett om lösningen är en interim konsult eller om det handlar om en kortare konsulttillsättning här i Stockholm.

Vi hittar rätt chef och ledare inom marknad och kommunikation för er

Vi hjälper dig att hitta den där chefen och ledaren inom marknad och kommunikation som lyfter ert marknad- och kommunikationsarbete till nästa nivå. Med många års erfarenhet av att tillsätta marknadschefer, marknadsansvariga, CMOs och Kommunikationschefer ser vi till att du hittar den där individen som kan driva de strategiska frågorna inom ett område som är under konstant förändring. Våra skräddarsydda lösningar gör att du får den hjälp du behöver och snabbt!

Landa drömjobbet inom marknad och kommunikation

Vi gör alltid vårt yttersta för att skapa den bästa kandidatresan. Genom snabb återkoppling och förståelse för just kandidaten och konsultens utmaningar ser vi till att dem kommer tillbaka när det är dags för deras nästa äventyr.


Hör av dig till oss om du vill veta mer om hur du kan skapa den bästa kandidatresan! 

Smarta lösningar för dig som söker en konsult i Stockholm 

Vi börjar alltid våra processer med att genomföra en djupgående behovsanalys. Detta för att kunna rådge dig på bästa sätt. Vårt mål är att inte bara vara en leverantör utan en partner du vänder dig till när du har frågor eller funderingar. Tillsammans hittar vi rätt väg framåt för dig och din verksamhet.

Ett rekryteringsföretag inom marknad och kommunikation du kan lita på! 

För att ni ska säkra er affär, bygga hållbara team och hålla er konkurrenskraftiga så behöver ni ha rätt kompetens på plats. Våra medarbetare hjälper dig att lyfta blicken och inte bara se vilka utmaningar du har nu utan också tänka ett steg längre.

Let’s talk!

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!