Skip to content

Digitala Specialister för framtida uppdrag

Ansök senast 24 Oct 2025
Ser du dig som en digital specialist inom marknadsföring som söker nytt jobb eller ett spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in tjänster som kan passa dig!

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Som Digital specialist eller digital marketing specialist kan man vara en person som arbetar inom områden som SEO och SEA som båda ingår under benämningen SEM eller sociala medier. Utöver det ingår även aktiviteter som email-marknadsföring, copy, CRO (konverteringsoptimering) och A/B tester för olika områden. Är det något som stämmer in på dig? I så fall vill vi etablera en kontakt med dig. I första hand söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande roller inom digital marknadsföring.

Låter det intressant?

Registrera i så fall din CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil.

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här

Arbeta som konsult – bli en del av oss!

Är du nyfiken på att arbeta som uthyrd konsult, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären! Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Vi ser fram emot att höra från dig!