Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Campaign & Content Coordinator till Zeppelin Sverige AB

Västra Götaland
Har du erfarenhet av kampanjarbete och trivs i att arbeta i både en kreativ och analytisk roll? Till vår kund Zeppelin söker vi dig som är en doer ut i fingerspetsarna och är van att självständigt driva arbetet framåt, utifrån en taktisk plan. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget 

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start under hösten 2023 och pågår i 10 månader. Tjänsten är på heltid är placerad på huvudkontoret i Mölndal.

Om rollen 

I rollen som Campaign and Content Coordinator ansvarar du för att strategiskt driva kampanjer som stöttar uppsatta affärsmål. Du är även ansvarig för att all content-produktion följer de guidelines och varumärkeslöften som finns från Zeppelin Sverige, Caterpillar och Zeppelin Globalt. Alla insatser inkluderar de affärsområden som marknad supporterar inom Zeppelin Sverige AB. Du rapporterar till Marketing Director.

Arbetsuppgifter 

 • Ansvar för att driva igenom den satta årliga kampanjplanen, samt löpande utveckling och uppföljning av samtliga kampanjer  
 • Planera aktiviteter och insatser tillsammans med affärsområdesansvarig för att uppnå mål 
 • Följa upp kostnader mot budget för de utpekade ansvarsområdena 
 • Synka kampanjplanering internt och med Caterpillar för support 
 • För definierade affärsområden, genomföra kampanjer och rapportera till Caterpillar vid behov 
 • Ansvarig för hemsidan och agera kontaktperson för SEO-byrå och web-byrå samt agera kontaktperson inom organisationen för uppdateringar 
 • Löpande förbättringar och justeringar, säkerställa relevant information, uppdatera artiklar regelbundet på hemsidan 
 • Stötta insatser för att stärka oss som en attraktiv arbetsgivare. Skapa grafiskt material som ligger i linje med varumärket, ta fram koncept för tex mässor och resor.  
 • Kontering och attest av fakturor enligt Bill of Authority 
 • Externa nyhetsbrev 

Om dig  

Vi tror att du är en person med ett strakt driv samtidigt som du utstrålar du stabilitet och trygghet. Du trivs med att ha många kontaktytor och skapa relationer både internt och externt. Samtidigt är du självgående och vågar ta egna initiativ för att hitta nya och bättre vägar framåt i arbetet. Du är en stark teamplayer och är van vid att snabbt komma in i nya arbetssammanhang.  

Vi ser gärna att du har 

 • Relevant erfarenhet inom Marknadsföring, digitala medier etc 
 • Erfarenhet av kampanjarbete 
 • Erfarenhet av att utvärdera investeringar och kampanjer och förstå rapporter och analyser samt dra slutsatser av dessa 
 • Kunskap inom Adobe-programmen och kunna skapa grafiskt material  
 • Kunskap inom CRM och CMS verktyg och Google ads 
 • Vana av att arbeta med byrå  
 • God kunskap i engelska

Om Zeppelin 
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 550 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se

Ansökan 
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och personligt brev eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se.   

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan! 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal