Interim marknadschef

Alla marknadsavdelningar har olika utmaningar – men gemensamt är att de behöver en drivna och nyfikna ledare för att lyckas. Behöver du en snabb ersättare i rollen som marknadschef, en duktig konsult eller någon som kan omorganisera avdelningen från grunden? Ta vara på kompetenser och erfarenhet genom att anlita en interim marknadschef som kan hjälpa er med de viktigaste bitarna just nu.

Hyr en erfaren interimschef inom marknad

Att ta in en interim marknadschef istället för att rekrytera är vanligt i många organisationer, inte minst inför särskilda projekt, en större förändringsprocess, eller om den tidigare personen plötsligt försvunnit från verksamheten. Genom att anlita en erfaren marknadschef som har varit med om liknande scenarion tidigare får du någon med specifik expertis inom området, som har koll på läget och kan börja bidra omedelbart. En interimschef inom marknad är ofta också det bästa alternativet när ni behöver fylla en lucka under föräldraledighet, sjukskrivning eller en pågående rekryteringsprocess.

Så arbetar vi för att hitta rätt ledare till din verksamhet

När du hyr en interim marknadschef via oss på KIMM får du snabbt en kompetent person på plats som kan hjälpa er genom det ni står inför. Oavsett om det rör sig om uppstart av en ny marknadsavdelning, en systemimplementation, eller för att bibehålla tempo och utveckling i verksamheten under en pågående rekryteringsprocess, hjälper vi dig att hitta en person som har vana vid liknande uppdrag. Vi gör en behovsanalys för att se vad rollen behöver åstadkomma, och djupdyker därefter i våra nätverk för att plocka fram rätt kandidater.

Kontakta oss

 

Process för rekrytering av interim marknadschef

Vill du jobba som interim marknadschef via KIMM?

Att jobba som interimschef inom marknad via KIMM är en chans att bredda dina kunskaper och erfarenheter i nya organisationer, och på bästa sätt utnyttja dina unika kompetenser. I de flesta fall krävs tidigare ledarerfarenheter, men inte alltid. Under ditt interimsuppdrag finns vi nära till hands och ger stöd för att samarbetet med uppdragsgivaren ska bli så bra som möjligt.

Som interimschef hos oss får du alltid marknadsmässig lön, kollektivavtal och ett brett nätverk med andra interima chefer att dela erfarenhet och insikter med. Dessutom jobbar vi med några av Sveriges mest välkända och starka varumärken. Är du nyfiken på att arbeta som interim marknadschef vid KIMM? Kontakta oss direkt!

Vår rekryteringsprocess för interimskonsulter inom marknad