Available jobs

This is where you find our vacancies – no matter whether you are looking for a permanent contract or wish to take consultant assignments through us.

We look forward to hearing from you! We are, naturally, bound by confidentiality and any information we get from you in your CV, covering letter and meetings are treated with utmost confidentiality. We care about you as our candidate and endeavour to make you feel well-informed as to where you are in the recruitment process. We would really love to help you find your next ideal job!

Projektledare till Granath Hälsa

Granath Hälsa erbjuder kreativa kommunikationslösningar inom hälsa och läkemedel. Nu växer vi och söker en erfaren projektledare. Är du en marknadsförare som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ihop projekt? Läs mer nedan och ansök idag!

Stockholm Application deadline: 30 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Marknadsprojektledare till SIS

Är du en driven Marknadsprojektledare som söker en variationsrik roll i en samhällsnyttig organisation? Då kan detta vara jobbet för dig! SIS, Svenska Institutet för Standarder, söker en Marknadsprojektledare till sin inhouseavdelning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 23 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Digital Kommunikatör till Securitas AB

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Digital Kommunikatör att ta en operativ och delvis strategisk roll i att stärka vår digitala närvaro. Välkommen med din ansökan 🙂

Stockholm Application deadline: 22 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Copywriter till BraunAbility Europe AB

Vill du jobba på ett företag som gör bra saker – på riktigt?
Då kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar med att göra människor, med begränsad rörelseförmåga världen över, mer oberoende. Det gör vi genom att utveckla produkter som ger dem möjlighet till att själva framföra ett fordon eller möjliggöra ett säkert resande som passagerare. Både privat och i kollektivtrafiken. Vårt mål är att stävja ett utanförskap och bidra till ett mer inkluderande samhälle

Göteborg Application deadline: 26 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Marketing Manager till inzpire.me

Vill du bli en nyckelperson hos ett snabbväxande tech-scale-up-bolag där du får hög grad av både individuell självständighet och ansvar? Influencer Marketing-plattformen inzpire.me söker nu en marknadsansvarig att bygga varumärket och leadsgeneringen på den svenska marknaden.

Stockholm Application deadline: 22 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Kommunikatör till start-up inom tech

Vill du vara med och utveckla kommunikationen på ett häftigt start-up bolag inom tech? Är du en fena på att projektleda och arbeta självständigt? Då är det denna roll som Kommunikatör på deltid den du ska söka! Det är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på 50% under 6 månader, med start omgående enligt överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more & apply

Marknadsassistent till SGDS-Gruppen

Är du en glad och social person som drivs av varierade arbetsuppgifter? Är du i början av din karriär och letar efter ett roligt marknadsjobb? Då kan det vara dig vi söker till SGDS-gruppen som Marknadsassistent. Här får du vara spindeln i nätet och stötta upp marknadsavdelningen där det behövs. Det är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på 12 månader, med start enligt överenskommelse.

Stockholm Share with a friend

Read more & apply

Erfaren Paid Search Manager till North Trampoline

Är du en stjärna på betald annonsering, expert på sökmotorer och vill söka dig till ett e-commerce bolag som passionerat vill få människor i rörelse med sina produkter. Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och få möjligheten att sätta din egen prägel på hur vi tar nästa steg inom betald annonsering – då kan vårt bjudande vara precis det du söker!

Malmö Application deadline: 24 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Marknadsprojektledare till 3StepIT

För oss är det viktigt att rekrytera personer som har ett intresse av att vara med och göra 3stepIT till en bra och inspirerande arbetsplats. Vi sätter stort värde på att inkludera nya tankar och idéer såväl som olika kulturer och bakgrunder. Att vara en 3stepper ska vara en positiv upplevelse. Därför är det viktigt för oss att bygga en lärande och trivsam kultur som värdesätter balans i arbetslivet och supporterar flexibelt arbete.

Stockholm Application deadline: 19 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Global Marketing Specialist

At Systecon we stay innovative, curious and committed. Our leading software solution helps customers world wide optimize, predict and assess the impact of decisions on performance and costs. We are in the middle of an international growth journey and are now looking to strengthen our team with a confident and results-oriented global marketing professional.

Stockholm Application deadline: 22 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Eventkoordinator till Aranäs fastigheter

Är du vår nästa Eventkoordinator? Som eventkoordinator hos Aranäs fastigheter får du möjligheten att planera och genomföra roliga event samt ta fram grafiskt material till bland annat Kungsmässan Köpcentrum. Kungsmässan har Storgöteborgs nöjdaste kunder och har blivit vald till Sveriges bästa citygalleria under flera år. Vi strävar alltid mot en ständig utveckling och här får du möjligheten att vara med på vår framgångsresa!

Kungsbacka Application deadline: 21 May, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Konsulter för framtida uppdrag

Söker du nya konsultuppdrag och är erfaren och kunnig inom marknad, kommunikation eller specialist inom det digitala medielandskapet- då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Registrera din profil hos oss redan idag. Vi får löpande in uppdrag som kan passa dig!

Stockholm Application deadline: 30 December, 2022 Share with a friend

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Latest appointed jobs

Appointed

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Share with a friend

Read more

Appointed

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Share with a friend

Read more

More appointed jobs

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@kimm.se or 010-330 00 75