Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Cision har sin otroliga styrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell organisation med att optimera våra digitala kampanjer!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Online & Business Intelligence Analyst

Nordax Bank, an alternative to the more traditional banks in the Nordic market, is rapidly growing its business and now building the foundation for its entire digital marketing department. An important role in the team, as well as future business, is the analysis of online marketing data as well as internal business data. Therefore, we are looking for a quick-thinking and top-notch Senior Online & Business Intelligence Analyst. In this role you have responsibility for integrating, data-transformation, managing and analyzing online marketing data through the entire customer journey. You will have an important role in the tight digital marketing team, in a fast-paced and flat organization.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 juni, 2019

Läs mer & ansök

Communication Manager to Coloplast AB

Coloplast develops products and services that make life easier for people with very personal and private medical conditions. Working closely with the people who use our products, we create solutions that are sensitive to their special needs. Does this raise your interest and make your heart beat a little extra, combining health care needs with communication? Then you might be our next Communication Manager!

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 juni, 2019

Läs mer & ansök

Marknadsanalytiker till Amnesty!

Amnesty International behöver förstärkning i sin fundraisinggrupp. Vi söker nu en marknadsanalytiker som vill driva fundraising- och kommunikationsarbetet framåt. Som Marknadsanalytiker kommer ditt huvudfokus vara att identifiera nya givarsegment med utgångspunkt från Amnestys målgrupper. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Marknadskommunikatör till Amnesty!

I den spännande rollen som Marknadskommunikatör kommer ditt uppdrag vara att ta fram ett fundrasing-koncept-/ramverk som ska synkas med Amnestys varumärkeskoncept. Vi söker nu en marknadskommunikatör med stor förståelse och erfarenhet för vad som kommunikativt funkar för privatpersoner/B2C.

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Projektledare Marknadskommunikation till Preem

Till Preem söker vi en projektledare marknadskommunikation som vill jobba med att projektleda marknadsaktiviteter och kampanjer – från idé till lansering. Det här är ett konsultuppdrag på heltid genom KIMM & Wise Professionals och startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under ca 7 månader. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 23 juni, 2019

Läs mer & ansök

Social Media Manager till ICA Banken

Är du en erfaren och driven Social Media Manager med PR-erfarenhet, som tillsammans med ditt team kan ta kännedomen om ICA Banken till nästa nivå? Då kanske du vill anta rollen på ett vikariat med start i augusti och ett år framåt? Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 juni, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikatör till Trygghetsstiftelsen

Vill du arbeta med kommunikation som handlar om statlig omställning? Trygghetsstiftelsen växer och vi söker nu dig med erfarenhet av att arbeta med strategiska kommunikationsfrågor, varumärkesbyggande och kännedom. Låter det intressant? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 juni, 2019

Läs mer & ansök

Innehållsproducent till BRIS

Till Bris söker vi en Innehållsproducent. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start i augusti 2019. Uppdraget beräknas att pågå till sista januari 2020 och är placerat vid Globen på Bris huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 juni, 2019

Läs mer & ansök

Kommunikatör till Maskinentreprenörerna

Nu söker Maskinentreprenörerna (ME) en vass skribent och innehållsproducent som vill vara med och skapa innehåll för olika kanaler i en omvälvande och spännande bransch i utveckling. Låter det intressant? Då kanske du är den vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 juni, 2019

Läs mer & ansök

Head of Marketing

Guide är ett internationellt bolag som utvecklar högkvalitativa arbets- och skyddshandskar. Vår vision är en värld där alla skall vara trygga och säkra på sin arbetsplats, och vi ska nå dit genom att bli den mest innovativa, mest flexibla och snabbast-till-marknaden-tillverkaren av handskar. I världen!
Just nu investerar vi kraftigt i att förstärka vår sälj-och marknadsförmåga, och letar därför efter en person som står redo för nästa steg i karriären. Vi söker dig som är full utav energi, passion och kreativitet och erkänt duktig på säljdriven marknadsföring. Detta är en unik möjlighet att få aktivt bidra till att utveckla Guide till att ta ännu större plats på den internationella marknaden – vill du hänga med?

Göteborg Sista ansökningsdag: 17 juni, 2019

Läs mer & ansök

Senior Digital Specialist

Under visionen ” Removing the mystery of digital marketing” agerar Bannerflow. Företagets två grundare Daniel Fahlén och Daniel Jacobsson har byggt ett system som helt revolutionerat marknaden för digital annonsering. Nu rustar företaget för nästa steg. De expanderar och bygger på med expertis och mångfald för att växa. Just nu söker de en innovativ stark och strategisk ”demand generator” med omfattande kunskap inom digitalt och leadsgenerering. Nyfiken?

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 juni, 2019

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 08 555 290 00

Registrera eller uppdatera din profil