Lediga jobb

Här hittar du våra lediga roller – oavsett om du söker en fast anställning eller om du är intresserad av att gå ut på konsultuppdrag via oss.

Vi ser fram mot att höra från dig! Självklart arbetar vi under sekretess och all information som vi får av dig genom CV, brev och möten behandlas konfidentiellt. Vi är måna om dig som kandidat och vi strävar efter att du alltid ska känna dig informerad om var i processen du befinner dig. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb!

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Sista ansökningsdag: 30 januari, 2019

Läs mer & ansök

Marknads- och kommunikationsansvarig

-”Jag söker en medarbetare som kan kommunikation och marknadsföring och som vill göra Helsingborg till ett föredöme inom kollektivtrafiken”.

Ilir Cakolli, Arriva, Affärsområdeschef Syd

Skåne Sista ansökningsdag: 3 februari, 2019

Läs mer & ansök

Project Leader Digital Sales & Marketing

Är du en kundfokuserad och relationsskapande person med erfarenhet av marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys? Just nu söker vi en Project Leader Digital Sales & Marketing med placering på Sveavägen i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 februari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager till Swedol

Har du erfarenhet av att driva marknadsföring för e-handel från strategi till utförande? Är du sugen på att bygga upp en ny roll och samtidigt leverera resultat? Då kan detta vara precis det du söker. Swedol är i stark tillväxt och söker nu dig som vill vara med och bygga upp en helt ny roll som ansvarig för digital marknadsföring inom hela koncernen. Rollen innefattar allt från strategi till genomförande. Vår kultur byggs på driv och hjärta och vi är stolta över vad vi gör. Nu söker vi dig som vill bli en del av oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 januari, 2019

Läs mer & ansök

SEM-Specialist till Swedol

Är du vass på sökordsmarknadsföring och expert på Google? Arbetar du idag på byrå och vill byta till oss på kundsidan eller är du kanske idag kravställare och vill använda dina erfarenheter i ett nytt sammanhang? Då kan detta vara precis det du söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 januari, 2019

Läs mer & ansök

Senior Marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 januari, 2019

Läs mer & ansök

Digital Marketing Manager

Hur härligt är det när du hittar det där specifika verktyget i just den där sekunden, som du allra mest behöver det? Vi hjälper tekniker och mekaniker (och alla andra verktygsintresserade) att uppleva känslan av ordning och reda. Vi behöver din hjälp med att bygga vår digitala närvaro globalt och söker därför dig som vill arbeta som digital Marketing Manager hos oss i Alingsås!

Göteborg Sista ansökningsdag: 27 januari, 2019

Läs mer & ansök

PR & Marknadskommunikatör till Fora (Vikariat 1 år)

Här har du ett spännande uppdrag om du brinner för PR, press och kommunikation. Som PR & Marknadskommunikatör på Fora arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar för att planera, leda och genomföra kommunikationsaktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 januari, 2019

Läs mer & ansök

Marknads- och kommunikationskoordinator till PostNord Strålfors

Har du några års erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete och är intresserad av en ny och utvecklande utmaning? Till PostNord Strålfors kontor i Solna söker vi en Marknads- och kommunikationskoordinator. Du kommer att bli en del av ett kompetent team och arbeta med varierande arbetsuppgifter i en nordisk organisation.

Stockholm Sista ansökningsdag: 20 januari, 2019

Läs mer & ansök

Teknisk Projektledare till Hjärnfonden

Hjärnfonden växer och har fått ett modernare arbetssätt! Nu söker vi en Teknisk Projektledare som vill ansvara för våra digitala systems underhåll och vidareutveckling. Du är drivande och tekniskt intresserad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Stockholm Sista ansökningsdag: 21 januari, 2019

Läs mer & ansök

Lediga jobb på KIMM

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att registrera ditt CV hos oss. Har du registrerat dig tidigare och vill göra uppdateringar? Dina uppgifter finns självklart kvar, men vi har ingen inlogg längre. Du behöver fylla i dina nya uppgifter, ladda upp ditt uppdaterade CV eller LinkedIn profil. Bara några snabba klick!

Registrera dig

Uppdatera befintlig profil

Kandidatservice

Har du problem att söka, vill avregistrera din profil eller har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@kimm.se eller 073-532 87 39 

Registrera eller uppdatera din profil