Start Up

Skulle du ha startat din rekrytering igår? Är du osäker på vad det egentligen är du och ditt företag/din organisation behöver? Vill du ha hjälp med att snabbt komma ut med en attraktiv annons som stärker ert arbetsgivarvarumärke? Kanske har du helt enkelt inte tid att administrera alla ansökningar och hantera den viktiga kommunikationen med alla era fans som söker sig till er arbetsplats.

Vi på KIMM hjälper dig att sätta ner kraven för tjänsten och utforma en annons som attraherar rätt kandidater. Vi sköter all administration och all kommunikation med era kandidater som ofta också är era fans. Kanske är de inte rätt för just denna roll, men självklart ska de få en riktigt bra upplevelse av ert varumärke ändå.

Genom Start Up får ni ta del av vårt stora nätverk av superbra kandidater inom marknad & kommunikation som ofta är digitala stjärnor. Vi hjälper er med urvalet och telefonintervjuar de kandidater som bäst överensstämmer med de krav som ställs på rollen. Därefter är det din och er tur att ta över och intervjua 2-6 kandidater IRL. 

När använder du Start Up?

  1. När du snabbt vill komma igång med en rekrytering
  2. När du vill komma i kontakt med fler kandidater – genom vårt unika nätverk
  3. När du vill ha hjälp med urval & kommunikation med kandidater

 

Kontakta oss