Skip to content

Rekrytering

Rekrytera ditt dream team inom marknadsföring & kommunikation

Kul att du behöver fler bra människor. Vi hjälper dig att rekrytera ditt dream team inom media, marknadsföring och kommunikation. Med oss som rekryteringspartner blir allt lite enklare och roligare.

Rekryteringsföretaget som hjälper dig tänka nytt

Är det dags att rekrytera fler marknadsföringsspecialister? Härligt! Kanske behöver du stöd kring en del av rekryteringen eller så önskar du att någon tar ansvar för hela processen? Med vår passion för rekryteringar inom media, marknadsföring och kommunikation matchar vi dig med rätt kompetens. Vi utmanar dig i att tänka nytt och har förmågan att snabbt hitta lösningar som passar just dig. Du kan vara säker på att vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, förstådd och utmanad.

Exempel på roller vi rekryterar inom kommunikation & marknadsföring

Hitta nyckelpersoner eller bygg en hel marknadsavdelning

Vi är specialiserade inom rekrytering för marknadsföring, media och kommunikation, och våra rekryteringskonsulter har själva lång erfarenhet av branschen. Genom åren har vi tillsatt tusentals kunniga marknadsförare och kommunikatörer. Våra kunder innefattar allt från PR-, media-, marknadsföring- och kommunikationsbyråer till företag och organisationer som vill stärka sina marknadsavdelningar.

När du väljer oss för din rekrytering inom media, marknadsföring och kommunikation garanterar vi kvalitet och personligt bemötande genom hela processen. Vi tar ett helhetsansvar så att du kan vara säker på att få rätt medarbetare utifrån ditt unika rekryteringsbehov – oavsett om det gäller att attrahera enstaka nyckelpersoner eller att bygga upp en helt ny marknadsavdelning.

Vår resa tillsammans kan se ut så här

Check-in

Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi diskuterar samarbetet och smider planer tillsammans.

Kravprofil & annonsskrivning

I det här steget landar vi tillsammans i en kravprofil och sätter en rimlig tidsplan.

Nu börjar det roliga!

Med kvalitativa urvalsfrågor, tester, search och korta telefonintervjuer tar vi fram de kandidater som vi anser bäst för rollen.

Djuplodande intervjuer

Nu är det dags att lära känna kandidaterna in på bara skinnet. Genom kompetensbaserade intervjuer tar vi reda på hur kandidaten matchar rollen och dess utmaningar.

Säg hej till några kandidater

Nu är det dags för dig att träffa guldkornen och välja ut vilka du vill gå vidare med.

Rollanpassade case

På KIMM genomför vi alltid rollanpassade case för att säkerställa nivån, förståelsen och kunskapen – för att hitta rätt slutkandidat.

Time to fly

Nu är det dags att signa din nya stjärna. Självklart genomför vi referenstagning och bakgrundskontroller vid behov.

Vi håller kontakten

Vi genomför två uppföljningar med både dig och din nya medarbetare för att säkerställa att allt flyter på som det ska.

Vi hjälper dig med både små och stora utmaningar i rekryteringen

Start-up

Borde din rekrytering inom marknadsföring eller kommunikation startat igår? Är du osäker på vilken kompetens du egentligen söker? Genom Start-up får du ta del av vårt stora nätverk av superbra kandidater inom media, marknadsföring & kommunikation som ofta är digitala stjärnor.

First opinion

Många ansökningar – lite tid? Fokuserar din rekryteringsprocess på personliga egenskaper snarare än på tidigare meriter? Genom en First Opinion hjälper vi dig med den avgörande, tidskrävande och svåra första delen av urvalet i rekryteringen.

Second opinion

Driver du rekryteringsprocessen själv och måste göra ett val mellan två superkandidater? Vi hjälper dig gärna med det sista och avgörande steget i rekryteringsprocessen på ett korrekt och säkert sätt.

Vad säger våra kunder om oss?

Sedan 2013 har vi hjälpt ca. 1500 kunder att hitta deras nästa medarbetare genom rekryteringsuppdrag inom media, marknadsföring och kommunikation. Våra kunder betyder mycket för oss och vi är stolta över den skillnad som vi får göra ute på våra uppdrag.

”Malin och jag hade ett fantastiskt bra samarbete. Hon var personlig, närvarande, lyssnande och jag kände mig trygg med henne. Jag fick mycket god service i form av tät och transparent kommunikation.”

Anna Svärd Barnfonden

”Jag behövde någon nu nu nu och de kandidater som KIMM hittade på så kort tid hade vi inte kunnat hittat själva. Cecilia var superproffsig med kandidaterna och ett bra bollplank för mig. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete”

Linda Carrick Benify

“Det blir väldigt roligt att jobba tillsammans med en leverantör som tar emot problem och bemöter utmaningar med pepp och engagemang, och vi har fått väldigt bra service. Sabina, Therese och Charlotte har varit fantastiska!”

Linus Gottfridsson Sono

Främja mångfald med kompetensbaserad rekrytering

Vi förstår att ditt arbetsgivarvarumärke är viktigt vid rekryteringar inom media, marknadsföring och kommunikation. Vi ser fram emot att få förvalta det under rekryteringsprocessen genom att kommunicera ut det på rätt sätt, och att alla kandidater får besked om hur processen framskrider. Det är viktigt för oss – och för uppfattningen av dig som arbetsgivare.

På KIMM jobbar vi ständigt med att utveckla oss själva och våra kunder inom frågor som rör mångfald. Vi vill gärna utmana dig. Därför föreslår vi ibland kandidater som vid första anblicken kanske inte verkar matcha den aktuella rollen. Självklart går kompetens först men det kan vara svårt att bedöma kompetens och potential när man inte har vanan inne.

Eftersom vi är specialister på personbedömning, kan vi se saker som andra kanske inte ser. Det gagnar både den enskilde kandidaten och näringslivet i stort eftersom mixade grupper av människor med olika bakgrund, åldrar och förutsättningar tenderar att skapa intressanta och populära arbetsplatser – och samtidigt leverera goda resultat.

Ta första steget mot en vassare rekrytering

Hör av dig till oss med dina visioner och rekryteringsbehov inom media, marknadsföring och kommunikation. Vi är goda lyssnare och svarar inom 24 timmar eller mindre.