Skip to content
konsult marknadsföring kimm

Success Story – Wolters Kluwer

”Stärk ditt marknadsteam med en konsult!”

Det är en solig torsdagseftermiddag när vi träffar Kristina Lagerstedt, Marketing Director för Skandinavien hos Wolters Kluwer.

Tidigare konsult hos KiMM blev kund.

Kristina har själv varit konsult hos oss på KiMM tidigare och är nu en kund som i dagsläget har två inhyrda konsulter från KiMM på sin marknadsavdelning. 

“Jag kommer ihåg hur det var att vara konsult, därför är jag mån om att ta hand om våra konsulter och att de ska känna sig välkomna. Hos oss är det viktigt att konsulten är en i teamet och känner samhörighet. Som konsult är du lika involverad i möten, informationsflöden och sociala aktiviteter som våra anställda.” Säger Kristina.

Wolters Kluwer är ett globalt techföretag inom skatt-och ekonomibranschen. Kristina har idag ett marknadsteam på 9 personer. De tar hand om den skandinaviska marknadsföringen genom event, content, digital marknadsföring och liknande.

”När vi behövde ta in två personer snabbt så valde vi att låta KiMM hjälpa oss hitta två konsulter. En roll var ett föräldravikariat och den andra ett vikariat för en tjänstledig person, en projektledare och en contentspecialist.”

“Vi har kommit tillbaks till KiMM flera gånger. Vi är trygga med er för att ni är transparenta, snabba och sätter realistiska förväntningar. Det är verkligen en fördel att vi fått en konsultchef som Sandra Sculac att bolla med också. ” Berättar Kristina. 

5 anledningar till varför Wolters Kluwer valde att samarbeta med KiMM

Varje marknadsavdelning ser annorlunda ut, alla har inte ett stort team eller en budget som gör att man har råd att ta in en specialist på 100%, då kan en interimslösning vara bra. På Wolters Kluwer gör man mycket inhouse. “Det går snabbare att vara reaktiv och snabb på bollen då.” Säger Kristina.

Så vad var de största fördelarna med att ta in en konsult genom KiMM? Såhär svarar Kristina:

  1. ”Processen var smidig och snabb”
  2. ”Vi fick snabbt bra alternativ presenterade för oss”
  3. ”Ni var transparenta med prissättning”
  4. ”Ni satte realistiska förväntningar”
  5. ”Det är en styrka att man får en konsultchef att bolla med”
Sandra Sculac Konsultchef KiMM

Intresserad av en interimslösning?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt konsult!

Wolters Kluwers

Wolters Kluwer är ett globalt techföretag inom skatt-och ekonomibranschen. Med sitt huvudkontor i Göteborg hanterar de marknadsföring, events, content och digital marknadsföring för den skandinaviska marknaden.

Marknadschefens utmaningar

KiMM Inhouse Rådgivning

Rollen som marknadschef har aldrig varit mer utmanande.

Många upplever att det är utmanande att hitta rätt kompetens, svårt att hantera osäkerheten på marknaden och att de samtidigt förväntas leverera mer på mindre resurser.

Vi på KIMM Inhouse har själva arbetat många år i olika ledande roller inom marknad och kommunikation. Vi hjälper dig med det du behöver för att lyckas i din roll som ledare. Oavsett om du vill lära dig att skriva en tydlig brief till en extern byrå, övertyga er CFO om att investeringen är ett måste, eller hur du bygger det mest hållbara teamet för era behov, så finns vi här för dig.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt person!

Let’s talk!

Kontakta oss! Vi vet att din tid är dyrbar och svarar därför inom 24 timmar. Hör gärna av dig!