Skip to content

Arriva behövde en medarbetare som kunde ta sig an den centrala uppgiften

Arriva behövde en medarbetare med god kunskap om kommunikation och marknadsföring som kunde ta sig an en väldigt central uppgift.
Success Story

Arriva, som är en av de största leverantörerna av persontransporter i Europa, har fått Skånetrafikens uppdrag att ansvara för stadstrafiken i Helsingborg. För att kunna driva busstrafiken på ett fullgott sätt krävs det duktiga förare, kunniga trafikplanerare och andra som jobbar direkt med trafiken. Men det kräver också att kommunikationen mellan busschaufförer och resenärerna fungerar på ett bra sätt. De behövde därför en medarbetare med god kunskap om kommunikation och marknadsföring som kunde ta sig an denna centrala uppgift.

Då Arriva tidigare hade haft kontakt med Wise Professionals, som bland annat hjälpte dem att rekrytera in Linda Sanfridsson som idag är HR Business Partner på företaget, kändes valet lätt att det var oss hon skulle vända sig till för att få hjälp med denna rekrytering.

”Malin var väldigt noggrann från första möte till sista avstämning. Hon gjorde goda analyser och gav god service. Vi hittade bra flexibla lösningar som passade oss, exempelvis att vi kunde prata med kandidater via Skype när det behövdes. Det kändes att hon gav det där lilla extra. Wise Professionals hjälpte oss att hitta rätt person till rätt plats.” berättar Linda Sanfridsson.

Om du vill veta mer om KIMM och hur vi skulle kunna hjälpa dig – kontakta oss!