Skip to content

Insamlings- och marknadschef till Barnfonden

”Malin och jag hade ett fantastiskt bra samarbete. Hon var personlig, närvarande, lyssnande och jag kände mig trygg med henne. Jag fick mycket god service i form av tät och transparent kommunikation.”
Success Story

Barnfonden är en del av det globala nätverket ChildFund Alliance och arbetar för att ge barn i Afrika, Asien och Latinamerika en bättre framtid. Genom långsiktigt arbete inom utbildning, hälsa och försörjning ser Barnfonden till att barn får växa upp i trygghet.

När Barnfonden sökte en ny Insamlings- och marknadschef, gjorde Generalsekreterare Anna Svärd som många andra för att finna en lösning. Googlade. Hon fann Wise Professionals och kom i kontakt med vår VD som snabbt hänvisade vidare till Malin i Malmö.

Det var en utmanande roll att hitta den perfekta kandidaten till då önskemålet var att personen skulle ha erfarenhet från en organisation och det inte finns så många organisationer som har sitt säte i Malmö. Och då Barnfonden är en ideell organisation finns inte så stor budget till extern hjälp. Wise Professionals skräddarsyr alltid lösningar efter kunders behov därför landade vi i att vi hjälper till i början av processen – med annonsering, tester och intervjuer för att sedan lämna över tre matchande kandidater så att Barnfonden kunde slutföra processen själva.

”Malin och jag hade ett fantastiskt bra samarbete. Hon var personlig, närvarande, lyssnande och jag kände mig trygg med henne. Jag fick mycket god service i form av tät och transparent kommunikation, varje vecka fick jag veta hur många som sökt och hur urvalet ser ut. Malin levererade också fina kandidater till oss. Valet föll på Mikael. Han är en av våra nyckelspelare och gör en stor skillnad. Eftersom vi är en så liten organisation var det också viktigt att Mikael passade in i gänget. Det blev en mycket lyckad rekrytering.” berättar Anna Svärd.

Om du vill veta mer om KIMM och hur vi skulle kunna hjälpa dig – kontakta oss!