Skip to content

Benify behövde rekrytera ett ansikte utåt

Benify behövde rekrytera ett ansikte utåt – en PR & Marketing Communications Manager som ska driva det externa marknadsteamet och samtidigt vara en person som är ute och lyfter Benify på event och andra forum.
Success Story

Linda Carrick, Head of Marketing and Communication på Benify rådfrågade sin HR-avdelning vilka hon skulle vända sig till för hjälp med denna viktiga roll och blev rekommenderad att kontakta KIMM.

”Jag träffade Cecilia och vi klickade direkt, vi talade samma språk. Raka rör och snabbt agerande. Cecilia är väldigt proffsig, proaktiv och vägledande. I och med att hon själv har en marknadsbakgrund förstod hon vår kontext och var rådgivande i titel och innehåll för rollen. Vi fick också in några interna rekommendationer som hon hanterade väldigt bra.

Det var en väldigt rolig, smidig process och lite jobb för mig. Cecilia bokade in alla möten, såg till att hela processen gick framåt fort. Vi ville ha en extrovert person som är bekväm med att stå i rampljuset, men också någon som är skarp digitalt. Jag fick träffa flera bra kandidater, men när jag träffade Ylva kändes det så rätt. Det känns som om hon jobbat här i år trots att det bara är några månader, hon är så proffsig” berättar Linda.

”Jag behövde någon nu nu nu och de kandidater som KIMM hittade på så kort tid hade vi inte kunnat hittat själva. Cecilia var superproffsig med kandidaterna och ett bra bollplank för mig. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete” avslutar Linda.

Om Benify

Benify hjälper tusentals arbetsgivare världen över att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens med världens mest skräddarsydda medarbetarportal.

Om du vill veta mer om KIMM och hur vi skulle kunna hjälpa dig – kontakta oss!