Skip to content

Rekrytering till Interface

Enkelt, friktionsfritt, snabbt och roligt!
Så beskriver Erika Rydja, Marknadschef för Norden och Baltikum på Interface, samarbetet med KIMM.
Success Story

Interface är världens största tillverkare av modulära textilgolv för kommersiella miljöer som kontor, hotell och butiker. Hållbarhet står i fokus hos Interface och de driver sitt företag på ett sätt som minimerar påverkan på miljön. Deras Climate Take Back™-initiativ fokuserar på att omvända den globala uppvärmningen av vår planet.

”Så spännande företag att arbeta med, och man vill ju verkligen hjälpa dem att bli framgångsrika. Vi på KIMM fick förfrågan om att hjälpa dem att hitta en person som kunde stötta Erika med att aktivera de marknadsstrategier man satt upp. Självklart kunde vi det och känslan är ju inte bara att vi hjälpt dem med rätt person på rätt plats, utan att KIMM även bidragit till att omvända den globala uppvärmningen av vår planet. Så härlig känsla!” berättar Cecilia Ericsson De Contreras, ansvarig rekryteringskonsult på KIMM.

”Jag har själv varit i en process hos KIMM och fick ett sådant gott intryck. Vissa rekryteringsbyråer är bara fokuserade på kunden, hos KIMM kände man att det var lika mycket fokus på kandidater. Kommunikation, diskussioner och uppföljningar sköttes exemplariskt. Om någon söker jobb hos mig vill jag att de ska känna att de blir proffsigt behandlade, det handlar ju om vårt varumärke. Därför var KIMM ett självklart val när jag själv skulle rekrytera” säger Erika Rydja.

”Vi sökte en person som kunde axla en bred roll som spänner över hela marknadsmixen – Webb, trycksaker, annonsering, produktlansering, content m.m.  Då vi är ett litet kontor så var det också av stor vikt att personen skulle passa in och trivas i vår kultur.

”Konsulten på KIMM strukturerade upp en vattentät tidsplan och vi hade ett gott teamwork kring kravprofil och annons. Det är kul att jobba med dem, hon är positivt, driven och entusiastisk. Det kändes direkt att ni hittat rätt med urvalet när jag fick träffa kandidaterna.

Vi har ingen lokal HR, så vårt samarbete sparade mig mycket tid och gav en hög nivå på kandidater. KIMM har hjälpt oss att hitta en kompetent, driven positiv och engagerad kollega till vårt team som bidragit till avlastning och extra kraft framåt”

Om du vill veta mer om KIMM och hur vi skulle kunna hjälpa dig – kontakta oss!