Konsultuthyrning 

Behöver du en ny medarbetare med kort varsel? Då kan en interim konsult vara lösningen. På kort tid hittar vi en konsult som under en tidsbegränsad period avlastar din organisation.

I många fall börjar man som uthyrd konsult genom oss för att sedan bli anställd hos våra kunder. För oss är det, det bästa betyget vi kan få! Då har vi genomfört ett bra arbete och ofta överträffat våra kunders förväntningar.

Genom Wise Professionals, som KIMM är en del av, hyr vi ut handplockade och engagerade konsulter till din organisation. Uppdraget kan vara på kortare eller längre sikt men minimum på 2 månader.

För oss är konsultuthyrning förknippat med kvalitetservice och kandidatupplevelse. Det är viktigt för att oss att våra konsulter trivs, har bra villkor och en närvarande konsultchef. Trivs våra konsulter med oss så får vi också nöjda kunder. Våra konsultchefer är specialister med mångårig erfarenhet av rekrytering, beteendevetenskap och ledarskap med en bakgrund inom det område som de rekryterar till.

 

Kontakta oss