Konsultuthyrning 

Behöver du en ny medarbetare med kort varsel? Då kan en interim konsult vara lösningen. På kort tid hittar vi en konsult som under en tidsbegränsad period avlastar din organisation.

I många fall börjar man som uthyrd konsult genom oss för att sedan bli anställd hos våra kunder. För oss är det, det bästa betyget vi kan få! Då har vi genomfört ett bra arbete och ofta överträffat våra kunders förväntningar.

Genom Wise Professionals, som KIMM är en del av, hyr vi ut handplockade och engagerade konsulter till din organisation. Uppdraget kan vara på kortare eller längre sikt men minimum på 2 månader.

För oss är konsultuthyrning förknippat med kvalitetservice och kandidatupplevelse. Det är viktigt för att oss att våra konsulter trivs, har bra villkor och en närvarande konsultchef. Trivs våra konsulter med oss så får vi också nöjda kunder. Våra konsultchefer är specialister med mångårig erfarenhet av rekrytering, beteendevetenskap och ledarskap med en bakgrund inom det område som de rekryterar till.

 

Kontakta oss

Hyra en konsult - vår process

Kontakt

Vi utser ett dedikerat projektteam bestående av en konsultchef och en kandidatansvarig. Teamet följer med er under hela processen. Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil för den konsult ni har behov av, det vill säga att vi går igenom alla tänkbara krav och identifierar det som är avgörande vad gäller utbildning, bakgrund och personliga egenskaper för att lyckas i det aktuella uppdraget.

Matchning

I matchningsprocessen arbetar vi snabbt och effektivt för att hitta rätt kandidater till just din organisation. Vi matchar ert behov mot kandidater i våra egna nätverk, vårt konsultnätverk, i externa databaser och genom annonsering. Sedan KIMM startades 2013 har vi byggt upp ett unikt nätverk av specialister och chefer inom marknad & kommunikation och inte minst digitala stjärnor och social media managers.

Presentation

Efter 1-3 veckor – i bland inom några dagar, presenterar vi kandidater för er som matchar mot uppsatt kravprofil. Antalet kandidater kan variera utifrån tillgänglighet och svårighetsgrad på uppdraget. Vi tar alltid två referenser på slutkandidaten. Vi kan också erbjuda mer djupgående bakgrundskontroller.

Anställning

Hos oss kan konsulter vara anställda tillsvidare eller som underkonsult. Anställningsform beror på uppdragets form och/eller konsultens önskemål. Vi är måna om att erbjuda våra konsulter trygg anställning och har kollektivavtal med Unionen.

Uppföljning

Vi har löpande avstämningar med konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Som en del av vårt ansvar som arbetsgivare genomför vi även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att hen trivs.

Läs mer om oss