Skip to content

Specialister på konsulter och rekrytering inom marknad och kommunikation

Rekrytering och konsultlösningar är en av de viktigaste beståndsdelarna i varje framgångsrikt företag. Bra människor är den bästa investeringen. Men ibland kan man behöva hjälp att hitta rätt person.

Vi hjälper dig som jobbsökande att hitta drömjobbet och dig som kund att rekrytera och matcha kandidater och konsulter till roller inom marknad, kommunikation och digital marknadsföring. Vi älskar den här branschen och vill få ännu fler bra människor i rörelse. Vi vill förändra. Tänka nytt. Utmana.

Tack vare att vi som jobbar på KIMM själva har bakgrund i branschen, har vi både den kunskap och det nätverk som krävs för att lyckas med rekrytering och konsultuthyrning. Med oss som partner blir allt lite enklare och roligare.

0

Personer har fått drömjobbet via KIMM

0

Kandidatmöten varje år

0

Nöjda kunder sedan 2013

Just nu söker vi

KiMM 10 ÅR

Vi matchar äventyrare med destination, för att skapa magi på jobbet

I 10 år har vi korsat hav och land, kämpat mot alla odds och hittat de mest fantastiska kandidaterna och företagen för att skapa magiska matchningar. Vi har sett marknad och kommunikationsområdet förändras, och vi har anpassat oss och följt med i utvecklingen. Vi vet att marknadschefer behöver stöd och rådgivning i den ständigt föränderliga världen av marknad och kommunikation. KIMM är här för att ge dig den hjälpen och supporten du behöver för att ta din marknadsavdelning till nästa nivå.

Hitta drömkollegan

Med vår specialistkunskap inom konsultlösningar och rekrytering har vi blivit marknadschefens bästa vän. Med kunder inom olika branscher säkerställer vi rätt kompetens på rätt plats, så att ni kan stärka er affär och bygga framtidens marknadsteam. Med våra skräddarsydda lösningar hjälper vi dig hela vägen så att du kan känna dig sedd, hörd och utmanad.

Landa drömjobbet

Inte landat drömjobbet än? Ingen fara. Vi hjälper dig som arbetar inom marknad och kommunikation att hitta ett jobb som utvecklar och utmanar dig. Var du än befinner dig i karriären så finns vi här för dig oavsett bakgrund, erfarenhet, ålder och drömmar. Med nyfikenhet, mod och passion hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.

GUIDE:

Sluta drömma. Bygg ditt dream team.

Står du inför resan att skala upp din marknadsavdelning till ett framåtlutat, högpresterande och samtidigt härligt team att arbeta i? Vilka kompetenser behöver du framöver och hur ska du bygga upp teamet? Ta del av vår guide “Bygg ditt dream team” här!

Vilka är KIMM?

Vi är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom marknad och kommunikation. Vi älskar den här branschen och vill tillsammans med dig bygga framtidens marknadsteam. Med nyfikenhet och mod hittar vi den perfekta matchningen och ser till att arbetslivet blir ett roligt äventyr.

Tillsammans med dig sätter vi marknad- och kommunikationsspecialister i rörelse. Vi är inte rädda för att öppna upp möjligheter som du själv inte ser. Vi utmanar dig i att tänka nytt och har förmågan att snabbt hitta lösningar som passar just dig. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska känna dig sedd, förstådd och utmanad.

Så här hjälper vi dig bygga framtidens marknadsteam

Vi vet att alla marknadsavdelningar har unika behov. Många behöver hjälp med hela rekryteringsprocesser och andra behöver stöd i olika delar av resan. Oavsett vad du behöver kan vi erbjuda dig det. Med våra skräddarsydda lösningar hjälper vi dig hela vägen, på dina villkor. Vi älskar den här branschen.

Konsultuthyrning >
Behöver du en ny medarbetare med kort varsel? Behöver du förstärkning i teamet men har inte möjlighet att rekrytera? Då kan en interim konsult vara lösningen.

Rekrytering >
Vi hjälper dig att rekrytera ditt dream team inom media, marknadsföring och kommunikation.

Start Up >
Står du i startgroparna för en ny rekrytering men är osäker på vad det egentligen är du o ditt företag behöver? Vi hjälper dig att komma igång!

Search Up
Med vårt starka konsultnätverk och vårt rådgivande tillvägagångssätt ser vi till att du får den hjälp du faktiskt behöver.

Second opinion >
Driver du rekryteringsprocessen själv och måste göra ett val mellan två starka kandidater? Vi hjälper dig med det sista och avgörande steget i processen.

Coaching >
Som ledare inom marknad och kommunikation förväntas man ofta ha svar på allt. Men så är det ju inte alltid. Känner du igen dig?

Den ocensurerade sanningen

Sedan 2013 har vi hjälpt cirka 1 500 kunder att hitta nästa medarbetare. Våra kunder betyder mycket för oss och vi är stolta över den skillnad som vi får göra ute på våra uppdrag. Läs vad våra kunder tycker och tänker!

”Malin och jag hade ett fantastiskt bra samarbete. Hon var personlig, närvarande, lyssnande och jag kände mig trygg med henne. Jag fick mycket god service i form av tät och transparent kommunikation.”

Anna Svärd Barnfonden

”Jag behövde någon nu nu nu och de kandidater som KIMM hittade på så kort tid hade vi inte kunnat hittat själva. Cecilia var superproffsig med kandidaterna och ett bra bollplank för mig. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete”

Linda Carrick Benify

“Det blir väldigt roligt att jobba tillsammans med en leverantör som tar emot problem och bemöter utmaningar med pepp och engagemang, och vi har fått väldigt bra service. Sabina, Therese och Charlotte har varit fantastiska!”

Linus Gottfridsson Sono

Några av våra kunder

Let’s talk!

Kontakta oss så ser vi tillsammans till att arbetslivet blir ett roligt och fartfyllt äventyr!

Bli inspirerad!

Ta del av mer inspiration
Ta del av mer inspiration