Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marketing Specialist till Zeppelin/Caterpillar

Västra Götaland
Till vår kund Zeppelin/Caterpillar söker vi dig som är har kunskap inom digital marknadsföring med fokus på sociala medier och webb. Du är en doer ut i fingerspetsarna som är van att arbeta självständigt, jobba utifrån taktiska planer och samtidigt våga ta egna initiativ för att hitta nya lösningar.

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals med start så snart som möjligt och fram till årsskiftet. Tjänsten är på heltid, (37,5h/v) och tjänsten är placerad på huvudkontoret i Mölndal.

Om Zeppelin
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att ingå i ett team och samarbeta med fem duktiga kollegor. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att driva och ansvara för Zeppelins sociala kanaler (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube) samt ta fram material och underhålla hemsidan. Du kommer både få skapa engagerande innehåll i form av text, bild och video samt vara med för att utveckla och förbättra närvaron i dessa kanaler. Insatserna som görs kommer att stötta alla affärsområden/varumärken inom Zeppelin.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Driva, underhålla och följa upp sociala medier – publicera content i enlighet med Zeppelins KPI:er och planer samt bygga relation med följare och målgrupp. Uppdatera webben med relevant information kopplat till produkterna och varumärken

· Optimera Zeppelins sökord/SEO-arbete

· Samarbeta och komma med inspel i utvecklingsarbetet av webben

· Vara proaktiv och uppdaterad i arbetet mot det olika affärsområden för att kunna stötta i planering och kommunikation kopplat till respektive varumärken.

Din Bakgrund
Vi ser gärna att du har marknadsrelaterad utbildning tillsammans med erfarenhet från till exempel LIA eller motsvarande. Framför allt har du ett brinnande intresse för det digitala, sociala medier och webb.
Det är meriterande om du har kunskap kring hur Google Ads och SEO-arbete fungerar och hur du ska säkerställa att du riktar dig mot rätt målgrupp. Du är helt bekväm med svenska och engelska och kommunicerar obehindrat i tal och skrift.

Vem är du?
För att axla rollen framgångsrikt är du en person som gillar att driva ditt arbete framåt. Du är en prestigelös doer som gärna tar nya initiativ, är bekväm i ditt självledarskap och är inte rädd för förändring. Du motiveras av att arbeta med flera projekt parallellt utan att tappa fokus på viktiga detaljer. Du trivs i en kommunikativ roll där du har lätt att samarbeta och vara konstruktiv, både i, internt och externt.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Vill du veta mer?
Låter det intressant och som något för dig?

Frågor om processen skickas till oss på KIMM. Stephanie Grammenidis är ansvarig konsultchef för processen och nås enklast på mail: stephanie.grammenidis@wise.se.

Dessvärre kan vi inte ta emot några ansökningar via mail utan ansöker gör du direkt på kimm.se /via ansökningslänken. Tänk på att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du funderingar om hur det är att vara konsult via oss på KIMM? Då kan du läsa mer HÄR

Inledningsvis behöver du bara skicka in ett CV och/eller länka till din LinkedIn profil.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal