Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Copywriter till konsultuppdrag

Stockholm
Vet du hur man fångar någon på 3 ord? Vill du bli en del av ett härligt produktionsteam hos en byrå i centrala Stockholm? Vi söker dig som är duktig på att engagera genom dina texter och som är van att arbeta med texter för samtliga digitala kanaler. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig omgående – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag! Vi söker konsulter både på heltid och deltid.

Ditt uppdrag:

I rollen som copywriter blir du en del av ett gäng engagerade kreatörer, frilansare, designers och produktionsledare i centrala Stockholm. Rollen som copywriter innebär att arbeta med allt från korta snabba rubriker till mer långa och beskrivande texter för samtliga digitala kanaler. Med syfte att skapa engagemang och driva konvertering. Med en gedigen grund av faktatexter blir din uppgift att skriva om, anpassa och skapa engagerade, taktisk och konverteringsanpassad copy.

Din bakgrund:

Vi tror att du är en skicklig skribent som är van att justera och formulera texter för olika målgrupper och kanaler. Du vet du hur man fångar någon på 3 ord, har tidigare skapat texter med fokus på konvertering och vet vad som krävs för att lyckas i korta tidsramar. Erfarenhet från arbete på byrå är meriterande

Som person tror vi att du är effektiv och van vid att många tycker till om det du skriver och har förmåga att både ta och ge konstruktiv feedback på ett öppet och prestigelöst sätt. För att du ska trivas uppskattar du i en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt. Du är högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Vi önskar redan i din ansökan ta del av din portfolio med texter som ovan beskrivning. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Sabina Axelsson (sa@kimm.se) dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal