Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Automation Specialist till SIS

Stockholm
Är du en stjärna inom digital marknadsföring med ett stort intresse och kunskap inom marketing automation? Brinner du för att bygga kampanjer för att skapa tillväxt? SIS söker nu en Maketing Automation-specialist som kommer spela en mycket viktig roll i att driva den automatiserade marknadsföringen. Låter detta intressant? Läs mer nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos SIS. Uppdraget är ett föräldravikariat på heltid med start i oktober och 9 månader framåt.

Om rollen

Rollens huvudfokus kommer ligga på att arbeta med Hubspot och de marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter som genomförs via verktyget. I rollen kommer du vara den interna experten inom Hubspot och agera bollplank i olika frågor. Din uppgift blir att arbeta operativt och strategiskt med SIS Marketing Automation-insatser och verkställa idéer för utveckling inom området. Du kommer även vara ansvarig för stötta och guida teamet för att utnyttja verktyget på bästa sätt. I rollen har du ett mycket nära samarbete med Marknadsansvarig inom kampanjarbeten av olika slag.

Arbetsuppgifter

 • Marketing Automation: bidra till förbättrad datadriven dialog med potentiella och befintliga kunder, medlemmar och deltagare.
 • Bygga och konfigurerar kampanjer och bidrar till att öka tillväxten i SIS e-handel i samarbete med marknadsföringsteamet.
 • Analyserar, optimerar och utvecklar kunddialoger via digitala plattformar
 • Följa upp och hantera statistik
 • Optimera kundflöden samt tar fram idéer och utvecklingsförslag för upplevelsen för SIS kundmöten
 • Tar fram målgruppsanalyser och målgruppsplaner
 • Hanterar kundanalyser, uppföljningar och målgruppsuttag från CRM
 • Ansvara för Google Adwords och optimera kampanjer
 • Systemförvaltare HubSpot: förvalta och anpassar systemet efter SIS behov och utbilda andra användare i systemet samt komma med förslag på hur behov kan uppfyllas och verkställas på bästa sätt utifrån systemets möjligheter

Om dig

Vi tror att du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och i synnerhet marketing automation. För att passa i rollen bör du vara självgående och initiativtagande. Du är pedagogisk och relationsskapande och trivs i en roll där du får möjlighet att utbilda dina kollegor inom marketing automation. Vi tror även att du är analytisk och lösningsorienterad samt har vilja att använda dina kunskaper inom automatiserad marknadsföring i praktiken för att skapa tillväxt. Som person är du kommunikativ och trivs med att arbeta i team.

Vi ser gärna att du har

 • Minst tre års erfarenhet av en liknande roll
 • Erfarenhet av arbete med Marketing Automation, strategiskt såväl som praktisk implementering
 • Kunskap inom E-postmarknadsföring
 • Mycket god erfarenhet av praktiskt arbete i HubSpots marknadsföringsverktyg (dvs HubSpot Marketing Hub, med fördel Enterprise versionen), ex workflows, e-postmarknadsföring, målgruppsselektering mm.
 • Kunskap i Svenska och Engelska

Om SIS

På SIS är vi experter på utveckling av standarder!

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer ta initiativ till standardisering som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att standardisering sprids och tillämpas i Sverige. Vi erbjuder också utbildningar, tjänster och produkter som hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter och skapa samhällsnytta med hjälp av standarder.

Läs gärna mer om SIS här: www.sis.se

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på 

sg@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal