Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

JUNIOR MARKETING COORDINATOR TILL YAMAHA MOTOR SCANDINAVIA

Stockholm
Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med marknadskommunikation. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i juni fram till sommaren 2024 – med goda utsikter att bli förlängt. Häng med på en rolig och fartfylld resa genom att klicka ”ansök” nedan!

Om rollen

Som Junior Marketing Coordinator tillhör du marknadsavdelningen och kommer tillsammans med senior brand manager att jobba med den dagliga marknadsföringen för att av företagets största produktområden; Marin. Din roll innefattar bland annat att koordinera marknadsföringsmaterial och digitala kampanjer.

Tjänsten innefattar uppskattningsvis en resa i månaden för att besöka huvudkontoret i Europa eller för att träffa kollegor och återförsäljare i Sverige, Danmark och Norge.

Om dig

  • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från universitet/högskola eller t.ex. Berghs eller Hyper Island
  • Du behärskar både webb och sociala kanaler
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande om har kunskaper i det norska eller danska språket
  • Du är van användare av MS Office
  • Du har baskunskaper i Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop.
  • Det är meriterande om du också hanterar Premier Pro

Det här är en roll för dig som är i början av din karriär inom marketing och som vill ta ett steg vidare i din utveckling. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en hög social förmåga, tycker om att ge bra service och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Att jobba med digitala medier ligger i ditt DNA och du följer utvecklingen inom kommunikationsområdet, är nyfiken och idérik. För att trivas i rollen är du förändringsbenägen med en entusiastisk inställning och kommer själv gärna med nya idéer

Rollen gör sig bäst för dig med ett högt driv och engagemang i det du gör och dina sociala färdigheter gör att du snabbt kommer in i organisationen och skapar relevanta och viktiga relationer.

Kontor i Stockholm

Hos bolaget som är beläget strax söder om Stockholm möts du av ett öppet kontor med en positiv laganda, mycket värme och en familjär stämning. Här omges du av en blandning av nyanställda och erfarna kollegor på bolaget. Bra kommunala färdmedel finns och kontoret ligger nära ett centrum med tillgång till butiker och flertalet restauranger.

På bolaget tillämpas hybridarbetsplats vilket innebär att du arbetar några dagar i veckan från kontoret i söder om Stockholm och några dagar hemifrån beroende på arbetets karaktär.

KIKA GÄRNA IN DENNA VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=gjlr280zkac&t=5s

Känner du att detta är rätt roll för dig?

Skicka då in ditt CV eller LinkedIn-profil samt ett par exempel från din portfölj via ansökningsknappen nedan. I samband med det kommer du att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du däremot mer information eller har frågor om rollen, kontakta Talent Acquisition Specialist Sofie Garpered på sg@kimm.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om KiMM och Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal