Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör till Midroc

Stockholm
Till Midroc i Stockholm söker vi nu en kommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag med allt från redaktionell produktion, kulturkommunikation till hållbarhetsredovisning. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

I rollen som kommunikatör kommer du vara huvudansvarig för den redaktionella produktionen till Midrocs kommunikationskanaler. I arbetet ingår det att vara ute i deras verksamhet för att hålla sig à jour med vad som händer i organisationen samt ta fram uppslag till nyhetstexter som du skriver för såväl internt som delvis externt bruk. Du är högst delaktig i kulturarbetet på Midroc där du intervjuar medarbetare, delar best practice och lyfter interninformation och nyheter från såväl medarbetarna som från ledning. Att skriva artiklar/notiser till intranät, infobrev, extern webb inklusive karriärsidor, redigera och paketera andra skribenters texter samt ta fram pressmeddelanden är en stor del av din vardag. Du arbetar såväl självständigt som tätt ihop med övriga kollegor. Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till HR Manager.

Vi ser gärna att du har;

  • eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande
  • minst 3 års erfarenhet av kommunikation med redaktionell inriktning
  • mycket god erfarenhet av att driva och leda projekt
  • erfarenhet av bearbetning och korrekturläsning av text
  • kunskap och erfarenhet av att hantera publiceringsverktyg
  • erfarenhet av att anpassa budskap till olika målgrupper på ett engagerat och intresseväckande sätt
  • erfarenhet av arbete med kulturbyggande kommunikation, hållbarhetsredovisning och Employer Branding
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • meriterande med erfarenhet av kommunikation inom vår tekniska verksamhet

Vi tänker att du är en kreativ, driven och initiativtagande person som har förmågan att fånga upp idéer. Du är en skicklig skribent som har känsla för berättande, bild, tonalitet, målgrupper och som vet hur man förenklar text i vår tekniska värld. Du är en god projektledare som sätter högsta prioritet på att uppnå mål och trivs i miljö där det går snabbt. Du är en kommunikativ person som visar intresse internt som externt och förmedlar information tydligt och enkelt då du är van vid flera intressenter. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att nyhetsvärdera och kanalanpassa material. Vi ser gärna att du är van att återanvända innehåll och löpande produktioner för olika kanaler. Vi söker dig med bred erfarenhet som har stor vana av projektledning av kommunikationsrelaterade projekt.

Om Midroc

Hos Midroc jobbar 4000 samhälls- och industriutvecklare. Varje dag jobbar vi för att göra en positiv skillnad, i det stora som det lilla. Det innebär att vi lyfter blicken och ser våra projekt som delar av en större helhet. Vår vision är en bättre framtid, där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. När vi arbetar för framtiden måste vi göra ansvarsfulla affärer och bidra med innovativa idéer som håller över tid, oavsett om vi planerar en ny stadsdel eller utvecklar lösningar för industrin. Vi arbetar på många olika platser och vi spänner över flera branscher. Gemensamt för alla våra verksamheter är vår vision och vårt sätt att arbeta, vi vill alla göra en positiv skillnad varje dag för att bidra till en bättre framtid. Vår verksamhet är uppdelad i tre områden, Tjänster och entreprenad, Fastighetsutveckling och Investeringar. Inom vår tjänste- och entreprenadverksamhet projektleder, underhåller och utvecklar vi hela den svenska industrin och byggsektorn. Inom fastighetsutveckling utvecklar, bygger och förvaltar vi såväl bostäder, kontor, hotell som samhällsfastigheter. Med våra investeringar vill vi utveckla företag och innovationer med potential att göra skillnad för världen vi lever i. Ryggraden i allt vi gör är vårt sätt att arbeta, vilket uttrycks genom vår tydliga projekt- och företagskultur. Tillsammans skapar vi möjligheter för morgondagens samhälle och industri. Välkommen till Midroc! Mer om oss läser du här

OM KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Midroc med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal