Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior Kommunikatör till uppdrag i centrala Stockholm

Stockholm
Till uppdrag i Stockholm söker vi nu en kommunikatör som är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll för digitala kanaler samt van att arbeta med internkommunikation. Det här är ett deltidsuppdrag (60%) genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse.

Vi söker dig som tycker om att operativt arbeta med innehåll koppla till vision, värderingar, arbetsgivarvarumärke och vara delaktig i att skapa en kultur som attraherar så väl dagens som framtidens medarbetare. Rollen som kommunikatör har fokus på produktion internt, allt från att skriva och publicera i digitala kanaler till att filma, fotografera och skapa presentationer. Rollen har många olika kontaktytor internt och du är högst delaktig i vårt arbete: Employer Branding. Där samarbetar du nära HR. Rollen är placerad i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planera, producera och uppdatera innehåll i samtliga digitala kanaler. Innehåll i både text, bild och rörligt
 • Skapa presentationsmaterial och kvalitetssäkra enklare kommunikationsinsatser
 • Bidra med idéer, förslag, koncept till andras kommunikationsplaner/insatser utifrån avdelningens syfte
 • Stötta kommunikation och HR i enklare kommunikationsinsatser och diverse kommunikationsfrågor
 • Du är högst delaktig i kulturarbetet där du intervjuar medarbetare, delar best practice och lyfter interninformation och nyheter
 • Bidraga in i arbetet med Employer Branding tillsammans med HR

Vi söker dig som har

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring och helst 1-2 års erfarenhet av liknande roll, gärna internkommunikation
 • Erfarenhet av att skapa innehåll i olika format såsom tex, bild och rörligt
 • Van att arbeta operativt med kanalval och har kunskap om sociala medier
 • Du är van användare av Power Point, Photoshop, InDesign och gärna program för redigering av rörligt
 • Har hög kommunikativ kompetens och kommunikativ förmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Så här tror vi att du är

För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en hög social förmåga, tycker om att ge bra service och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Vi söker dig som är skicklig på att formulera budskap, texter och skapa innehåll med hög kvalitet. Att jobba med digitala medier ligger i ditt DNA och du följer utvecklingen inom kommunikationsområdet, är nyfiken och idérik.

OM KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Observera att detta är ett deltidsuppdrag på ca 60% kan även bli 100% framöver. Uppdraget beräknas pågå minst 3 månader.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal