Grafisk Designer till konsultuppdrag

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi söker dig en kreatör som har förmågan att förstå kundens affär, utmana och inspirera för att sedan skapa de vassaste kommunikationslösningarna. Du kommer att formge grafiskt och rörligt material för webb, sociala medier och för tryck där du även kommer att arbeta med att utforma butiksmarknadsföring. Som Grafisk Designer kommer du att vara delaktig i hela den kreativa processen från analys och kreativ insikt till att utforma kommunikationskonceptet för att sedan producera materialet ända fram till tryck. Du kommer arbeta med produktion för både digitala kanaler och print.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Driva den kreativa processen
 • Formge grafiskt material för webb, print, sociala medier, nyhetsbrev och butiksskyltning
 • Planera och producera innehåll som film och foto
 • Du kommer anpassa och optimera basdokument för tryck
 • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten
 • Projektleda och samordna arbetet med partners- och produktionsbyråer
 • Driva den kreativa processen med framtagning av exempelvis: broschyrer, kataloger, skyltar, bildhantering, logotyper, ikoner till motion graphics

I rollen som grafisk designer blir du en del av ett gäng riktigt engagerande kreatörer som alltid finns tillgängliga för sina beställare. Deras ledord är tillgänglighet, tillförlitlighet och kompetens. Här får du tillmötesgående, kamratliga och lojala kollegor på riktigt. För att du ska trivas hos vår uppdragsgivare uppskattar du i en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt. Du är högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande. Som person tror vi att du är en prestigelös, hjälpsam, engagerad och en serviceminded doer. Du är effektiv, van vid att driva parallella projekt där du sätter strukturen och arbetar från ax till limpa. Du har förmåga att både ta och ge konstruktiv feedback på ett öppet och prestigelöst sätt.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som AD, grafisk formgivare eller kreatör
 • Du har förmågan att se till att alla inblandade förstår hur de ska bidra för att nå dit du vill. Lika självklart som det är för dig att starta den kreativa processen är det att ha koll på detaljerna så att uppdragen slutförs med kvalitet och bibehållen kreativ höjd
 • Kunskap/intresse om film och foto, vi har massor av utrustning i huset och gör mycket själva
 • Du har stor erfarenhet av att arbeta med Adobeprogram som Photoshop, Illustrator och InDesign och du har även meriterande om du jobbat i något CMS. Ett krav är att du har erfarenhet av att jobba i PC-miljö
 • Vi söker en teknikintresserad person som har en djupgående förståelse för design i digitala plattformar men även erfarenhet av tryckt media

Du förväntas ha goda kunskaper i: 

 • Adobe InDesign – framtagning av broschyrer, A4 blad, skyltar till kataloger
 • Adobe Photoshop – bildhantering och retusch av bilder
 • Power Point
 • Adobe Illustrator – framtagning av logotyper, ikoner etc.
 • Adobe After Effects – framtagning av motion graphic
 • Adobe Premie Pro – filmredigering samt grafik (PNG) som monteras in i filmerna

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer