Grafisk Designer till konsultuppdrag

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi söker dig en kreatör som har förmågan att förstå kundens affär, utmana och inspirera för att sedan skapa de vassaste kommunikationslösningarna. Du kommer att formge grafiskt och rörligt material för webb, sociala medier och för tryck där du även kommer att arbeta med att utforma butiksmarknadsföring. Som Grafisk Designer kommer du att vara delaktig i hela den kreativa processen från analys och kreativ insikt till att utforma kommunikationskonceptet för att sedan producera materialet ända fram till tryck. Du kommer arbeta med produktion för både digitala kanaler och print.

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Driva den kreativa processen
 • Formge grafiskt material för webb, print, sociala medier, nyhetsbrev och butiksskyltning
 • Planera och producera innehåll som film och foto
 • Du kommer anpassa och optimera basdokument för tryck
 • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten
 • Projektleda och samordna arbetet med partners- och produktionsbyråer
 • Driva den kreativa processen med framtagning av exempelvis: broschyrer, kataloger, skyltar, bildhantering, logotyper, ikoner till motion graphics

I rollen som grafisk designer blir du en del av ett gäng riktigt engagerande kreatörer som alltid finns tillgängliga för sina beställare. Deras ledord är tillgänglighet, tillförlitlighet och kompetens. Här får du tillmötesgående, kamratliga och lojala kollegor på riktigt. För att du ska trivas hos vår uppdragsgivare uppskattar du i en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt. Du är högst delaktig från idégenerering till praktiskt genomförande. Som person tror vi att du är en prestigelös, hjälpsam, engagerad och en serviceminded doer. Du är effektiv, van vid att driva parallella projekt där du sätter strukturen och arbetar från ax till limpa. Du har förmåga att både ta och ge konstruktiv feedback på ett öppet och prestigelöst sätt.

Vi ser gärna att du har:

 • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som AD, grafisk formgivare eller kreatör
 • Du har förmågan att se till att alla inblandade förstår hur de ska bidra för att nå dit du vill. Lika självklart som det är för dig att starta den kreativa processen är det att ha koll på detaljerna så att uppdragen slutförs med kvalitet och bibehållen kreativ höjd
 • Kunskap/intresse om film och foto, vi har massor av utrustning i huset och gör mycket själva
 • Du har stor erfarenhet av att arbeta med Adobeprogram som Photoshop, Illustrator och InDesign och du har även meriterande om du jobbat i något CMS. Ett krav är att du har erfarenhet av att jobba i PC-miljö
 • Vi söker en teknikintresserad person som har en djupgående förståelse för design i digitala plattformar men även erfarenhet av tryckt media

Du förväntas ha goda kunskaper i: 

 • Adobe InDesign – framtagning av broschyrer, A4 blad, skyltar till kataloger
 • Adobe Photoshop – bildhantering och retusch av bilder
 • Power Point
 • Adobe Illustrator – framtagning av logotyper, ikoner etc.
 • Adobe After Effects – framtagning av motion graphic
 • Adobe Premie Pro – filmredigering samt grafik (PNG) som monteras in i filmerna

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer