Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Junior Brand Coordinator till Yamaha Motor Scandinavia

Stockholm
Nu söker vi dig som vill arbeta operativt med digitalt innehåll kopplat till varumärke och försäljning. Yamaha Motor Scandinavia är på en spännande resa och söker nu en Junior Brand Coordinator. Den här tjänsten är perfekt för dig som söker ditt första arbete och vill lära dig mer om grunderna i digital kommunikation. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med start i januari 2021. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader.

Rollen som Junior Brand Coordinator är en viktig och central del i att stärka varumärket och stötta försäljningsprocessen för hela Yamaha Motors produktportfölj i Skandinavien. I denna roll blir du ett viktigt stöd till marknadsteamet i olika marknadsfrågor och projekt med fokus på digital produktion. Du kommer arbeta extra nära vår Digital Coordinator och Digital CRM & E-Com Coordinator. Tillsammans uppdaterar ni och säkerhetsställer innehåll på våra webbsidor, i sociala medier samt stöttar med insatser i vårt CRM. Vi söker dig som är proaktiv och serviceinriktad och gillar att arbeta med en bred palett av produktion och kommunikationsaktiviteter. Du producerar både själv och i samarbete med andra för att få flödet att fungera, så att rätt innehåll kommer ut i rätt kanaler och med rätt ton. Du blir en del av marknadsteamet som består av nio personer och utgår från kontoret i Sickla. I rollen rapporterar du till Marknadschefen.

Om dig

  • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs eller Hyper Island
  • Du behärskar både webb och sociala kanaler
  • Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Meriterande om har kunskaper i det norska eller danska språket
  • Baskunskaper gällande design och layout för digitala kanaler (Illustrator, InDesign, Photoshop eller motsvarande)
  • Du är van användare av MS Office
  • Har erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg
  • Teknikintresserad och duktig på att förstå och använda digitala verktyg

Det här är en roll för dig som vill utvecklas och ta ett steg in i din karriär. För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att skapa relationer. Du trivs med att vara självgående med en hög drivkraft och en förmåga att få saker att hända och tar eget ansvar för ditt arbete. Du har en hög social förmåga, tycker om att ge bra service och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt. Att jobba med digitala medier ligger i ditt DNA och du följer utvecklingen inom kommunikationsområdet, är nyfiken och idérik. För att trivas i rollen är du förändringsbenägen med en entusiastisk inställning och kommer själv gärna med nya idéer.

Om Yamaha Motor Scandinavia

Kort och gott kommer du att hamna i ett välmående internationellt bolag med ett starkt varumärke med välkända och roliga produkter som uppskattas stort av våra kunder. Hos Yamaha möts du av mycket värme, utvecklingsmöjligheter och en familjär stämning. Den första januari 2003 bildades Yamaha Motor Scandinavia. Bolaget, som ägs av Yamaha Motor Europe, är en sammanslagning av Yamaha Motor i Danmark, Norge och Sverige.

Verksamheten bedrivs från kontor i Odense, Oslo och Stockholm. Bolaget ansvarar för marknadsföring och försäljning i Danmark, Norge, Sverige samt på Grönland, Island och Färöarna. Regionen utgör den största marin- och snöskotermarknaden i Europa och representerar en betydande del av den europeiska marknaden för motorcyklar och terränghjulingar. Lät mer om Yamaha här

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Yamaha med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Profes sionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal