Interim Kommunikationsansvarig till uppdrag inom offentlig sektor

Tillsatt

Stockholm

Nu söker vi en kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå i ca 4 månader.

Vi söker dig som vill arbeta i en organisation som bidrar till välfärdens utveckling. En relationsbyggande kommunikatör som är van att agera stöd till organisation i olika kommunikationsfrågor och projekt samt van att arbeta i hela produktionskedjan från planering, producering till publicering. Här får du ett stort eget ansvar att tillsammans med affärsområdeschef och kollegor initiera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser med starkt fokus på marknad och PR. Du kommer tillhöra kommunikationsteamet och rapportera till koncernens kommunikationschef. Teamet består av åtta kollegor med bred kompetens inom hela kommunikationsområdet, inklusive omvärldsbevakning, press och media, event och övrig extern- och internkommunikation. Här stöttar man koncernens samtliga affärsområden och funktioner och arbetar flexibelt, vilket betyder att man även deltar i kommunikationsuppdrag och projekt som rör hela koncernen. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Idégenerera, planera, utföra och följa upp kommunikationsuppdrag och aktiviteter i affärsområdet och hela koncernen
 • Aktivt bidra till att utveckla affärsområdets marknads-, produkt- och projektkommunikation samt vid behov stötta i press- och mediefrågor
 • Samarbeta med affärsområdeschefen och teamet i såväl strategiska som operativa kommunikationsfrågor 

Vi söker dig som är nyfiken, modig, som har lätt för att skapa goda relationer och som är leveransfokuserad. Du trivs med parallella projekt, tempo och att jobba operativt såväl som strategisk. Du är serviceinriktad och har inga problem med att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Du älskar att arbeta med kommunikation i alla dess former och är en nyfiken person som håller dig uppdaterad på nya idéer då utveckling är viktigt för dig.

Vi söker dig som har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, journalistik, eller PR från högskola eller t ex Berghs. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll med fokus på marknadskommunikation & PR
 • Erfarenhet av att skapa målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler och syften, digitala såväl som traditionella, bild som rörligt och kommunikation som ger effekt
 • Erfarenhet av att skapa innehåll i olika format såsom ljud, bild och video
 • Mycket goda kunskaper Episerver, Apsis, Office-paketet och Adobe CC
 • Van att ge kommunikationsstöd till både medarbetare och chefer
 • Erfarenhet och känsla för att jobba med layout och visuell identitet
 • En säker kommunikatör och skribent med stort intresse för att producera målgruppsanpassat innehåll som berör och engagerar.
 • Erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor ser vi som meriterande

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

CRM Manager till Miljonlotteriet

Sedan år 2000 har Miljonlotteriet bidragit stort till IOGT-NTOs livsviktiga alkohol- och drogförebyggande arbete och därmed bidragit till en bättre värld. Men vi vill mer och behöver din hjälp att förbättra vår kundresa genom insiktsarbete och flödesanalyser – vi söker nu därför en CRM Manager.

Göteborg Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Brand & Content Manager – Edge

Nu söker vi en Brand & Content Mananger som är van att arbeta med en bred palett av content och som vill ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering och publicering. Är du dessutom en person med digital spets och en stjärna i Hubspot? Då kanske du vill anta rollen på ett föräldravikariat hos Edge i Stockholm, start redan i mars 2021.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Head of Marketing till Wise Professionals and friends

Nu söker vi en Head of Marketing som strategiskt och operativt ska ansvara för branding, kommunikation och digital försäljning för Wise Professionals med brands, SalesOnly och K2. Tänk att ha ett jobb där du har full frihet att tillsammans med andra proffsiga och nyfikna individer skapa rätt förutsättningar för att ge fler människor möjlighet att verka i sin fulla potential! Där du är del av den strategiska ledningsgruppen som driver utvecklingen för fler bolag och brands – och experten som är en avgörande faktor för att bolaget ska lyckas.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Grafisk Designer till konsultuppdrag

Till ett längre uppdrag i Stockholm söker vi nu en mångsidig grafisk designer. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader med chans till en fast anställning hos vår uppdragsgivare

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer