Social Media Specialist till Arken Zoo

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Till Arken Zoo i Stockholm söker vi nu en Social Media Specialist. Vi söker dig som är van att utveckla närvaro i sociala medier och som älskar att arbeta med innehållsupplevelsen. Ett perfekt uppdrag för dig som vill arbeta i en bred roll med hela produktionskedjan. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på 75%, med omgående start och fram till april. Med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Som Social Media Specialist vill vi att du skapar värde för Arken Zoo genom att säkerställa position och kundupplevelse i sociala kanaler. Du kommer arbeta extra nära vår Copywriter och Grafiker. I rollen tar du fram innehåll i form av text, bild och film och äger produktionskedjan från innehållsplanering, producering till publicering och uppföljning, i vissa projekt även som projektledare med ansvar för budget. Utveckling är viktigt för oss på Arken Zoo och vi vill även att du analyserar utfall på all din aktivitet samt arbeta efter de KPI:er som sätts upp. I vanliga tider arbetar vi från kontoret i Frösundavik men i dagsläget arbetar vi helt hemifrån. I rollen rapporterar du till Marknadschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Kreativt idéarbete & visualisering av annonsidéer och innehåll samt skapa innehållskalender
 • Produktion i form av text, bild, rörligt, design och gärna animation & GIF
 • I våra sociala medier ingår det att optimera och löpande följa publiceringar för att få maximal effekt
 • Hålla dialog med våra konsumenter och besvara deras kommentarer eller frågor
 • Arbeta med influensers, utvärdera samarbeten och leverans
 • Arbeta i Google Analytics för att följa upp innehåll som drivs till hemsida samt löpande kvalitetssäkring
 • Skapa hypoteser och utveckla innehåll baserat på de lärdomar datan talar om för oss
 • Hantering av kampanjer/sponsrade inlägg och budget i samband med detta samt agera kontakt och kravställare mot extern digital byrå samt andra externa partners

För att trivas i rollen är det viktigt att du förstår hur sociala medier kan användas för att sprida budskap och skapa engagemang och värde. Du har ett genuint intresse och håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom sociala medier. Din vardag kommer präglas av eget driv och tillit. Här får du arbeta i en miljö som värdesätter nytänkande, framåtanda, innovation och möjligheter. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ till att driva ditt arbeta framåt både i grupp och individuellt. Det är en stor fördel om du har egna djur. Lär gärna känna oss och vår kund ännu bättre genom att kika på vår Instagram &, Facebook

Vi ser gärna att du har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation, och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs, Hyper Island IHM m.fl.
 • Flerårig och aktuell erfarenhet av att arbeta med Social Media
 • Mycket goda kunskaper att producera i text, bild. rörligt och gärna animation & GIF
 • Erfarenhet av att att optimera och löpande följa publiceringar för att få maximal effekt
 • Tydlig digital inriktning i förståelse för både strategi, produktion och analys
 • Vana att hålla en dialog och svara på kommentarer på innehåll från konsument
 • God känsla för att skapa attraherande innehåll utifrån den tänkta målgruppen
 • Erfarenhet av att arbeta i system: Adobe CC (Photoshop, InDesign och Premiere Pro) Google Analytics samt Facebook Ads Manager
 • Erfarenhet av kravställning mot byrå

Om Arken Zoo

Arken Zoo är Sveriges största, rikstäckande husdjurskedja som erbjuder det bästa för dig och ditt djur. Vårt sortiment är noga utvalt och innehåller allt ditt husdjur kan tänkas behöva. Sortimentet är brett och prisvärt och du hittar välkända varumärken av högsta kvalitet. Förutom ett stort antal fysiska butiker från norr till söder har vi en gedigen e-handel. I e-handeln får du samma goda service, lika brett sortiment och samma kunskap som i våra butiker. Ett besök hos oss ska ge dig en härlig upplevelse fylld av glädje och inspiration. Sedan 2015 är Arken Zoo en del av nordens största husdjurskedjekoncept, Musti Group, med över 200 butiker i Sverige, Norge och Finland. Läs mer om oss här: Arken Zoo

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Arken Zoo med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer