Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Eventprojektledare med marknadsfokus

Stockholm
Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående. Vi söker en driven person med eventerfarenhet och marknadsfokus. Vi ser att du kan projektleda och driva event, har stor social kompetens och erfarenhet av eventplanering. I kombination med det, har vi på önskelistan att du tycker om att skapa koncept och paketera tjänsteerbjudanden, har en känsla för storytelling och gillar att jobba nära sälj.

Detta är ett tvåmånadersuppdrag där ditt huvudfokus blir planering, koordinering och genomförande av ett stort digitalt kundevent, som vi kommer att arrangera tillsammans med vår partner. Parallellt med det, kommer du att stötta verksamheten som jobbar med digitala lösningar att paketera och kommunicera kunderbjudanden. Du kommer ingå i kommunikationsteamet. Du kommer att skapa ett nätverk av kommunikatörer och experter från de olika systerdivisionerna där du hämtar inspiration och underlag till ditt arbete. Hos oss pratar vi både svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Konceptualisera, planera och genomföra digitalt kundevent

·      Projektleda och samordna allt praktiskt kring eventet, bland annat:

·      vara kontaktperson både internt och mot partner

·      identifiera vad som behövs göras, och genomföra det

·      inbjudan: både utskick samt samordning med kundansvarig

·      marknadsföring av eventet till rätt målgrupp

·      Paketera tjänsteerbjudande, och utföra dagligt kommunikationsarbete genom att stötta med diverse arbetsuppgifter

Vem är du?

Du är en erfaren och driven eventprojektledare som går igång på att skapa mötesplatser och koppla ihop människor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, har social kompetens och gillar att bygga nya relationer. För att trivas hos oss är du självgående och gillar att själv strukturera upp din arbetsdag. Du använder ditt nätverk, kreativitet och erfarenhet för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför längs vägen. Som person är du modig, vågar utmana dig själv och andra, samt tar egna initiativ.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Sabina, (sa@kimm.se)

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal