Eventprojektledare med marknadsfokus

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående. Vi söker en driven person med eventerfarenhet och marknadsfokus. Vi ser att du kan projektleda och driva event, har stor social kompetens och erfarenhet av eventplanering. I kombination med det, har vi på önskelistan att du tycker om att skapa koncept och paketera tjänsteerbjudanden, har en känsla för storytelling och gillar att jobba nära sälj.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Detta är ett tvåmånadersuppdrag där ditt huvudfokus blir planering, koordinering och genomförande av ett stort digitalt kundevent, som vi kommer att arrangera tillsammans med vår partner. Parallellt med det, kommer du att stötta verksamheten som jobbar med digitala lösningar att paketera och kommunicera kunderbjudanden. Du kommer ingå i kommunikationsteamet. Du kommer att skapa ett nätverk av kommunikatörer och experter från de olika systerdivisionerna där du hämtar inspiration och underlag till ditt arbete. Hos oss pratar vi både svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Konceptualisera, planera och genomföra digitalt kundevent

·      Projektleda och samordna allt praktiskt kring eventet, bland annat:

·      vara kontaktperson både internt och mot partner

·      identifiera vad som behövs göras, och genomföra det

·      inbjudan: både utskick samt samordning med kundansvarig

·      marknadsföring av eventet till rätt målgrupp

·      Paketera tjänsteerbjudande, och utföra dagligt kommunikationsarbete genom att stötta med diverse arbetsuppgifter

Vem är du?

Du är en erfaren och driven eventprojektledare som går igång på att skapa mötesplatser och koppla ihop människor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, har social kompetens och gillar att bygga nya relationer. För att trivas hos oss är du självgående och gillar att själv strukturera upp din arbetsdag. Du använder ditt nätverk, kreativitet och erfarenhet för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför längs vägen. Som person är du modig, vågar utmana dig själv och andra, samt tar egna initiativ.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Sabina, (sa@kimm.se)

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer