Eventprojektledare med marknadsfokus

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående. Vi söker en driven person med eventerfarenhet och marknadsfokus. Vi ser att du kan projektleda och driva event, har stor social kompetens och erfarenhet av eventplanering. I kombination med det, har vi på önskelistan att du tycker om att skapa koncept och paketera tjänsteerbjudanden, har en känsla för storytelling och gillar att jobba nära sälj.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Detta är ett tvåmånadersuppdrag där ditt huvudfokus blir planering, koordinering och genomförande av ett stort digitalt kundevent, som vi kommer att arrangera tillsammans med vår partner. Parallellt med det, kommer du att stötta verksamheten som jobbar med digitala lösningar att paketera och kommunicera kunderbjudanden. Du kommer ingå i kommunikationsteamet. Du kommer att skapa ett nätverk av kommunikatörer och experter från de olika systerdivisionerna där du hämtar inspiration och underlag till ditt arbete. Hos oss pratar vi både svenska och engelska.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Konceptualisera, planera och genomföra digitalt kundevent

·      Projektleda och samordna allt praktiskt kring eventet, bland annat:

·      vara kontaktperson både internt och mot partner

·      identifiera vad som behövs göras, och genomföra det

·      inbjudan: både utskick samt samordning med kundansvarig

·      marknadsföring av eventet till rätt målgrupp

·      Paketera tjänsteerbjudande, och utföra dagligt kommunikationsarbete genom att stötta med diverse arbetsuppgifter

Vem är du?

Du är en erfaren och driven eventprojektledare som går igång på att skapa mötesplatser och koppla ihop människor. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, har social kompetens och gillar att bygga nya relationer. För att trivas hos oss är du självgående och gillar att själv strukturera upp din arbetsdag. Du använder ditt nätverk, kreativitet och erfarenhet för att hitta lösningar på de utmaningar du ställs inför längs vägen. Som person är du modig, vågar utmana dig själv och andra, samt tar egna initiativ.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Sabina, (sa@kimm.se)

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Interim Digital Marketing Specialist (deltid)

Vi söker dig som är van att utveckla närvaro i digitala kanaler samt ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering till publicering. det här är ett konsultuppdrag, på 50%, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikationsansvarig till KPMG

KPMG står inför ett spännande år med flera stora projekt och förändringar under 2021. För att lyckas på ett bra sätt vill vi förstärka vår interna kommunikationsfunktion med en driven kommunikatör som fokuserar på att stödja i dedikerade projekt och med förändringsledning. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

E-Commerce Manager till Sono Sverige

Sono Sverige söker nu en driven och analytisk E-Commerce Manager. Vi söker dig som vill vara med på en tillväxtresa hos en kreativ koncern inom möbelbranschen med höga ambitioner! Har du ett stort intresse för dataanalys, erfarenhet av att planera och driva arbete med CRM samt brinner för kundresan? Då har vi den perfekta rollen för dig hos oss på Sono Sverige. Vi befinner oss i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Digital Manager till Food Folk/McDonald’s

Vår ambition är att göra skillnad som arbetsgivare. McDonald’s hållbarhetsarbete utgår från tre områden – mat, människor och miljö. Våra medarbetare och gäster är det viktigaste vi har och nu har du möjligheten att påbörja din resa som Digital Manager tillsammans med oss på Food Folk AB/McDonald’s som en del av det svenska och nordiska marknadsteamet.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

UX-designer till kommunikationsbyrå

Till en kommunikationsbyrå i centrala Stockholm söker vi nu en UX-designer. Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta redan i januari. I uppdraget samarbetar du nära AD, Designer och en senior UX/UI-designer (deltid). Det här är ett spännande uppdrag som erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med och utvecklas tillsammans med byråns kund. Om du tycker det låter som ett kul uppdrag och är tillgänglig i januari – då tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer