Interim Digital Marketing Specialist (deltid)

Tillsatt

Stockholm

Vi söker dig som är van att utveckla närvaro i digitala kanaler samt ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering till publicering. det här är ett konsultuppdrag, på 50%, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker en specialist med fokus på sociala medier, digitala kanaler och produktion av både text och bild. Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående och tillsvidare. Vi söker vi en person som är van att arbeta med en bred palett av content och som vill ansvara för hela produktionskedjan från planering, producering och publicering. Vi söker en stjärna med digital spets som vill driva kampanjer och även agera projektledare med ansvar för budget och kontakt med byrå. I rollen producerar du både själv och i samarbete med andra för att få flödet att fungera, så att rätt innehåll kommer ut i rätt kanaler och med rätt ton. Du kommer att arbeta som del av ett marknadsteam och rapporterar till Marknadschef.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med Marketing Automation Flöden 
 • Förbättra och utveckla Apsis
 • Projektleda ny hemsida
 • Arbeta med kampanjer och PR aktiviteter
 • Arbeta med våra sociala medier både produktion, främja upplevelse samt bevaka kommentarsfält
 • Före, under och efter kampanjer ha ett OMNI perspektiv på samtliga digitala kanaler och harmonisera material för att optimera vår närvaro och skapa relevant content till våra kanaler
 • Uppdatering av pressmeddelanden och att optimera vår synlighet och närvaro

För att trivas i rollen är det viktigt att du är nyfiken, kreativ, lösningsorienterad och organiserad. Du har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ till att driva ditt arbeta framåt både i grupp och individuellt. Framförallt trivs du att säkerhetsställa bästa leverans. 

Vi ser gärna att du har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation, och/eller marknadsföring från högskola eller t ex Berghs, Hyper Island IHM m.fl.
 • Flerårig och aktuell erfarenhet av att arbeta med digital kommunikation.
 • Mycket goda kunskaper att producera i text och bild
 • Tydlig digital inriktning i förståelse för både strategi och produktion
 • God känsla för att skapa attraherande innehåll utifrån den tänkta målgruppen
 • Gärna erfarenhet av att arbeta i Marketing Automation, Apsis, CMS och Adobe CC
 • Erfarenhet av kravställning mot byrå

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Eventprojektledare med marknadsfokus

Det här är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående. Vi söker en driven person med eventerfarenhet och marknadsfokus. Vi ser att du kan projektleda och driva event, har stor social kompetens och erfarenhet av eventplanering. I kombination med det, har vi på önskelistan att du tycker om att skapa koncept och paketera tjänsteerbjudanden, har en känsla för storytelling och gillar att jobba nära sälj.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikationsansvarig till KPMG

KPMG står inför ett spännande år med flera stora projekt och förändringar under 2021. För att lyckas på ett bra sätt vill vi förstärka vår interna kommunikationsfunktion med en driven kommunikatör som fokuserar på att stödja i dedikerade projekt och med förändringsledning. Det här är ett konsultuppdrag, på heltid, genom KIMM & Wise Professionals. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå i tre månader, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

E-Commerce Manager till Sono Sverige

Sono Sverige söker nu en driven och analytisk E-Commerce Manager. Vi söker dig som vill vara med på en tillväxtresa hos en kreativ koncern inom möbelbranschen med höga ambitioner! Har du ett stort intresse för dataanalys, erfarenhet av att planera och driva arbete med CRM samt brinner för kundresan? Då har vi den perfekta rollen för dig hos oss på Sono Sverige. Vi befinner oss i stark tillväxt vilket för rätt person ger goda möjligheter att påverka sin egen roll samt karriär inom bolaget.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Digital Manager till Food Folk/McDonald’s

Vår ambition är att göra skillnad som arbetsgivare. McDonald’s hållbarhetsarbete utgår från tre områden – mat, människor och miljö. Våra medarbetare och gäster är det viktigaste vi har och nu har du möjligheten att påbörja din resa som Digital Manager tillsammans med oss på Food Folk AB/McDonald’s som en del av det svenska och nordiska marknadsteamet.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer