Interim Digital Specialist till Foxway

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Till Foxway i Stockholm söker vi en Digital Specialist som är van att arbeta med både innehållsproduktion och den digitala kundresan. Vi söker dig som trivs med omväxlande arbetsuppgifter och som vill realisera strategier och idéer i praktiken. Det här är ett längre konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller anställning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om rollen:

Foxway befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi en ny Digital Specialist. Här kommer du att forma säljande retorik i både text och bild ihop med en designer genom att exempelvis ta fram erbjudanden, kampanjer och riktade utskick. Här är det viktigt att verkligen förstå hela den digitala kundresan och vara specialist på att komma med förslag och genomdriva förbättringar och ändringar i syfte att öka konverteringen. Du följer upp och analyserar utfallet av dina aktiviteter och kampanjer. Rollen innebär många olika kontaktytor mot såväl säljorganisationen som övriga marknadsavdelningen. Vi lägger stor vikt vid att du kan driva egna projekt, och projektleda dina kollegor. Du tillhör ett team med kompetenta och drivna kollegor och rapporterar till CMO på koncernen. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvarig för vår onsite optimering.
 • Skriva säljande och inspirerande copy.
 • Agera kravställare / beställare till våra online partners.
 • Använda data för att anpassa och optimera innehåll som framgångsrikt konverterar kampanjer till försäljning / bygger vårt varumärke.
 • Aktivt arbeta med CRO, Growth Hacking och AB-testning.
 • Ansvarig för innehåll för webb.
 • Arbeta med leadsgenerering genom Marketing Automation.
 • Driva trafik in till vår hemsida via Google Ads.
 • Arbeta med såväl SEM som SEO.
 • Projektleda våra projekt kopplade till digitala marknadsområdet.

För att trivas i rollen bemästrar du både analys och digital kommunikation. Du är en problemlösare som är nyfiken, lyhörd och mycket analytisk. Ditt sinne för analys och siffror gör att du lätt kan dra slutsatser som vi kan använda i vårt arbete mot digitalisering. Som person är du strukturerad, noggrann och motiveras av att ta ansvar och arbeta proaktivt. Du uppskattar att arbeta i team och har mycket god samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer. Du älskar att arbeta med digital utveckling i alla dess former och är en nyfiken person som håller sig uppdaterad på nya trender då utveckling är viktigt för dig.

Vi söker dig som har:

 • Minst 3 års erfarenhet som digital specialist inom B2B gärna inom IT-industrin eller byråsidan.
 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM.
 • Erfarenhet av Growth Hacking och CRO.
 • Erfarenhet av CMS-verktyg och Google Analytics. 
 • Erfarenhet av att leda komplexa projekt från start och i mål.
 • Erfarenhet av B2B mot den globala marknaden.
 • Flytande i engelska.
 • Erfarenhet av SEO / SEM arbete.
 • Erfarenhet att skriva säljande texter för webb.

Meriterande:

 • Erfarenhet av digital marknadsföring inom IT området. 
 • Jobbat i en säljdriven organisation.
 • Erfarenhet av WordPress.
 • Erfarenhet av Hubspot eller Pardot.
 • Copywriting skills.

Om Foxway

Vi har vuxit snabbt de senaste åren. Vår ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Med en väg som leder till förändring och utveckling av det digitala samhället. Så vi kan ta hand om våra kunder och framtiden på samma gång. Och med vår livscykel för produkter så kan vi det. Från det att du köper enheten tills den dagen vi skrotar den på ett miljövänligt sätt. Tiden där emellan så skapar vi digitalt liv, utvecklar era befintliga enheter och tar hand om de som inte går att använda. Alla steg hanteras in-house, vilket gör oss unika på marknaden. Är du vår nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans med oss? För oss är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla. Vi välkomnar din ansökan!

Vad händer nu?

I detta uppdrag samarbetar Foxway med KIMM & Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvariga konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Foxway

Evenemangsgatan 21, Solna

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer