Digital Manager & Strateg till Digital Mediabyrå

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Till en digital mediebyrå i Stockholm söker vi nu en Digital Media Manager & Strateg. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående. Rollen har fokus på rådgivning för alla touchpoints inom den digitala kundresan. Du kommer att ha ett extra fokus på e-com och performence marketing. Tycker du detta låter intressant – sök rollen redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Byrån bygger framtidens byråmodell, utan hinder för samarbete mellan kommunikationsdiscipliner. De har en holistisk inställning till deras kunders utmaningar och har kraften att samla data, kreativitet och teknologi i våra lösningar. De har alltid strävat efter att hitta medielösningar som skiljer sig från mängden och med det utveckla deras kunders affärer. Uppdragsgivaren skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på data och mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa.

Du är en viktig del av kundteamet där du agerar rådgivare och affärspartner med styrkan att förvandla mediainsikter till konkreta rekommendationer. Utöver ditt uppdrag gentemot våra kunder sätter vi ett högt värde på gott konsultmannaskap och färdighet i att identifiera nya möjligheter för våra kunder som driver så väl deras som vår affär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Utforma datadrivna strategier och rekommendationer för medieköp genom alla delar i kundresan
 • Utforma digitala kampanjplaner som spänner över samtliga digitala kanaler
 • Affärsanalys med fokus på att binda ihop kundresan över media, e-handel, mobila plattformar och IoT.
 • Strategisk kundsegmentering. Koppla ihop affärsdata inom data management-plattformar och kunddata-plattformar.
 • Säkerställa korrekta mål för mätning och supportera våra kunder med åtgärdbara rekommendationer och affärsmodeller.
 • Aanalysera och utvärdera kampanjresultat som driver värdefulla insikter att ta
 • Driva innovation och best practice kring vår krosskanalsprodukt inom process, data, affärsutveckling, e-handel och kundresa.

Kompetenser:

 • 4-6 års specialistkunskap inom digital media kring planering och köp
 • Erfarenhet från e-handelskunder eller konsultbyråer är meriterande men inget krav
 • God förmåga att utveckla produkter, processer och att arbeta strukturerat
 • Akademisk eller relevant eftergymnasial utbildning
 • Flytande i tal och skrift i Svenska och Engelska

Vi ser att…

 • Du är nyfiken och noggrann med hög ambition och analytisk förmåga
 • Du är kommunikativ och har lätt att skapa ett förtroendekapital både internt & externt
 • Du är lösningsorienterad och är inte rädd för att arbeta med nya metoder för att nå uppsatta mål
 • Du har ett starkt intresse för teknik, digitala plattformar och commerce.
 • Du är datadriven, detaljorienterad och välorganiserad
 • Du gillar att arbeta självständigt, strukturerat och håller uppsatta tidsramar
 • Du växlar bekvämt mellan att tänka detaljerat och taktiskt till långsiktigt och strategiskt

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer