Digital Manager & Strateg till Digital Mediabyrå

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Till en digital mediebyrå i Stockholm söker vi nu en Digital Media Manager & Strateg. Det här är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående. Rollen har fokus på rådgivning för alla touchpoints inom den digitala kundresan. Du kommer att ha ett extra fokus på e-com och performence marketing. Tycker du detta låter intressant – sök rollen redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Byrån bygger framtidens byråmodell, utan hinder för samarbete mellan kommunikationsdiscipliner. De har en holistisk inställning till deras kunders utmaningar och har kraften att samla data, kreativitet och teknologi i våra lösningar. De har alltid strävat efter att hitta medielösningar som skiljer sig från mängden och med det utveckla deras kunders affärer. Uppdragsgivaren skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på data och mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa.

Du är en viktig del av kundteamet där du agerar rådgivare och affärspartner med styrkan att förvandla mediainsikter till konkreta rekommendationer. Utöver ditt uppdrag gentemot våra kunder sätter vi ett högt värde på gott konsultmannaskap och färdighet i att identifiera nya möjligheter för våra kunder som driver så väl deras som vår affär.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Utforma datadrivna strategier och rekommendationer för medieköp genom alla delar i kundresan
 • Utforma digitala kampanjplaner som spänner över samtliga digitala kanaler
 • Affärsanalys med fokus på att binda ihop kundresan över media, e-handel, mobila plattformar och IoT.
 • Strategisk kundsegmentering. Koppla ihop affärsdata inom data management-plattformar och kunddata-plattformar.
 • Säkerställa korrekta mål för mätning och supportera våra kunder med åtgärdbara rekommendationer och affärsmodeller.
 • Aanalysera och utvärdera kampanjresultat som driver värdefulla insikter att ta
 • Driva innovation och best practice kring vår krosskanalsprodukt inom process, data, affärsutveckling, e-handel och kundresa.

Kompetenser:

 • 4-6 års specialistkunskap inom digital media kring planering och köp
 • Erfarenhet från e-handelskunder eller konsultbyråer är meriterande men inget krav
 • God förmåga att utveckla produkter, processer och att arbeta strukturerat
 • Akademisk eller relevant eftergymnasial utbildning
 • Flytande i tal och skrift i Svenska och Engelska

Vi ser att…

 • Du är nyfiken och noggrann med hög ambition och analytisk förmåga
 • Du är kommunikativ och har lätt att skapa ett förtroendekapital både internt & externt
 • Du är lösningsorienterad och är inte rädd för att arbeta med nya metoder för att nå uppsatta mål
 • Du har ett starkt intresse för teknik, digitala plattformar och commerce.
 • Du är datadriven, detaljorienterad och välorganiserad
 • Du gillar att arbeta självständigt, strukturerat och håller uppsatta tidsramar
 • Du växlar bekvämt mellan att tänka detaljerat och taktiskt till långsiktigt och strategiskt

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer