UX Lead – BBH Stockholm

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Brinner du för att göra saker enklare, smartare och snyggare? Är du lika nyfiken på människor som teknik och design? På BBH Stockholm jobbar UX designers, visuella designers och utvecklare med att skapa fantastiska användarupplevelser. Nu söker vi en UX Lead som är van att ta fram prototyper, leda kundmöten och som har ett strategiskt sinne.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vårt team växer och behöver förstärkning med dig som snabbt förstår vad som är rätt problem att lösa och är grym på att förvandla det till digitala upplevelser. Du jobbar tätt tillsammans med strateger, designers, utvecklare och kunder med uppdraget att skapa digitala produkter och tjänster som förbättrar vardagen för människor och hjälper företag nå sina affärsmål. Du är bra på storytelling, du leder med exempel och får med dig kunden och teamet på resan. Tillsammans är du med och formar BBH:s erbjudande i framtiden.

Det här söker vi:

 • Du har arbetat som UX Designer i 5 år eller mer med att utforma appar, produkter och tjänster som balanserar användarbehov, affärsmål och tekniska begränsningar.
 • Du är van att ta lead i din roll som UX Designer, och guidar teamet och kunden på resan.
 • Du planerar och driver användarstudier självständigt och identifierar insikter att ta vidare till teamet.
 • Du trivs att jobba med interaktionsdesign och prototyper. Du kan Figma som din egen gata. Har du ett öga för visuell design är det en bonus.
 • Du är van att designa för iOS och WatchOS (native). Förståelse för React Native är en bonus.
 • Du kan driva workshops och guida en grupp människor till designbeslut. Du trivs med att leda kundmöten och att presentera insikter och koncept.
 • Du förstår affärsnyttan i design och kan argumentera för hur dina designförslag bidrar positivt för användare och företaget.
 • Du har ett holistiskt, människocentrerat perspektiv och letar efter möjligheter att förenkla upplevelsen över ett brett spektrum av touchpoints.
 • Du har ett analytiskt sinne och är en stark problemlösare. Du är van att prata med utvecklare, förstår och förutser tekniska möjligheter.
 • Du planerar och driver ditt eget arbete men förstår att styrkan kommer från ett nära samarbete med teamet.
 • Du håller ett öga på trender och utmanar konventioner där du ser att det är rätt.
 • Vi tror du är uppfinningsrik, ödmjuk, nyfiken och delar gärna med dig av din kunskap.

Användarupplevelser är hjärtat i det vi gör på BBH Stockholm. Vi vill skapa de bästa digitala produkterna och tjänsterna som definierar varumärken och förbättrar vardagen för människor.

BBH Stockholm – Logic & Magic

Vi är ett tjänstedesignföretag som jobbar där affärer, kulturella insikter och digital innovation möts. Vi har entreprenöriell kultur, har riktigt kul tillsammans i våra team och är stolta över att designa tjänster och produkter som hjälper företag driva förändring. Bland våra kunder finns Volvo, Coop, Tesco Bank, Panini och Bokus.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbeta BBH Stockholm med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer