Produktionsledare till konsultuppdrag

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker en interim Produktionsledare till aktör inom försäkring med omgående start. I rollen som produktionsledare blir du samordnare, kontaktperson och rådgivare i produktion av marknadskommunikation. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Som Produktionsledare kommer du att ansvara för koordinering och genomförande av flera flera parallella produktioner tillsammans med ett kreativt team. Här ansvarar du för den övergripande produktionsplanen för teamet, dvs. överblick på samtliga projekt samt övergripande deadlines och leveranstider. Här blir du vår Point of Contact för all produktion av marknadsmaterial och arbetar tillsammans med teamet. En dynamisk roll i ett långt uppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Välja rätt kreatörer utifrån projektets omfattning
 • Leda team med många kompetenser
 • Samordna tvärfunktionella projekt
 • Leda och ansvara för produktionen och samordningen av aktiviteter och kampanjer, i nära samarbete med projektledare
 • Ansvara för att göra tidplaner, resursplanering, korrektur och faktagranskning.
 • Vara en proaktiv samordnare för produktionen samt informera löpande om status och förändringar.
 • Göra inköp från externa leverantörer, ta in offerter, förhandla och följa upp.
 • Ansvar för att budget hålls.
 • Bistå projektledaren/kärnteam och produktionsansvarig med tidsuppskattning för uppdrag samt ha en dialog kring löpande resursbehov och tidsplaner.
 • Leda arbetsgruppen i produktionen och se till att din arbetsgrupp har rätt underlag för att kunna genomföra sitt uppdrag effektivt och med bästa resultat, att arbetet flyter på och att alla i arbetsgruppen har möjlighet att fokusera på sina respektive arbetsuppgifter.
 • Coacha arbetsgruppen i syfte att skapa trygghet, förutsättningar för gott samarbete och stabil leverans.
 • I nära samarbete med projektledaren/kärnteamet följa upp teamets arbetsinsats, dra lärdomar av utfall och bidra till att utveckla effektiv kommunikation.

Meriterande

 • Erfarenhet av aktivering på event inomhus och utomhus, gärna med inriktning på idrott och hästsport.
 • Erfarenhet av filmproduktion.
 • Grundläggande kunskap om marknadsföringslagen och andra tillämpliga lagar och standards.
 • Förmåga och erfarenhet av att jobba på distans/digitalt
 • Erfarenhet av att jobba i en komplex företagsstruktur.

För att lyckas i rollen har du lätt för att knyta kontakter och med din erfarenhet är du både prestigelös och trygg i din kompetens. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, prestigelös strukturerad och vet vilka verktyg som skapar ännu bättre struktur. Du visar snabbt och effektivt resultat och du sätter din prägel på den roll som krävs för uppdraget.

Vi söker dig som har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM
 • Du har minst 3 års erfarenhet av projekt-/ produktionsledning.
 • Goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda team, driva projekt från start till mål och inkludera medarbetare
 • Van att ansvara för backlog dokument och arbeta i JIRA eller liknande verktyg
 • Du har mycket goda erfarenheter av att arbeta med både digitala och analoga produktioner

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer