Produktionsledare till konsultuppdrag

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker en interim Produktionsledare till aktör inom försäkring med omgående start. I rollen som produktionsledare blir du samordnare, kontaktperson och rådgivare i produktion av marknadskommunikation. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Som Produktionsledare kommer du att ansvara för koordinering och genomförande av flera flera parallella produktioner tillsammans med ett kreativt team. Här ansvarar du för den övergripande produktionsplanen för teamet, dvs. överblick på samtliga projekt samt övergripande deadlines och leveranstider. Här blir du vår Point of Contact för all produktion av marknadsmaterial och arbetar tillsammans med teamet. En dynamisk roll i ett långt uppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Välja rätt kreatörer utifrån projektets omfattning
 • Leda team med många kompetenser
 • Samordna tvärfunktionella projekt
 • Leda och ansvara för produktionen och samordningen av aktiviteter och kampanjer, i nära samarbete med projektledare
 • Ansvara för att göra tidplaner, resursplanering, korrektur och faktagranskning.
 • Vara en proaktiv samordnare för produktionen samt informera löpande om status och förändringar.
 • Göra inköp från externa leverantörer, ta in offerter, förhandla och följa upp.
 • Ansvar för att budget hålls.
 • Bistå projektledaren/kärnteam och produktionsansvarig med tidsuppskattning för uppdrag samt ha en dialog kring löpande resursbehov och tidsplaner.
 • Leda arbetsgruppen i produktionen och se till att din arbetsgrupp har rätt underlag för att kunna genomföra sitt uppdrag effektivt och med bästa resultat, att arbetet flyter på och att alla i arbetsgruppen har möjlighet att fokusera på sina respektive arbetsuppgifter.
 • Coacha arbetsgruppen i syfte att skapa trygghet, förutsättningar för gott samarbete och stabil leverans.
 • I nära samarbete med projektledaren/kärnteamet följa upp teamets arbetsinsats, dra lärdomar av utfall och bidra till att utveckla effektiv kommunikation.

Meriterande

 • Erfarenhet av aktivering på event inomhus och utomhus, gärna med inriktning på idrott och hästsport.
 • Erfarenhet av filmproduktion.
 • Grundläggande kunskap om marknadsföringslagen och andra tillämpliga lagar och standards.
 • Förmåga och erfarenhet av att jobba på distans/digitalt
 • Erfarenhet av att jobba i en komplex företagsstruktur.

För att lyckas i rollen har du lätt för att knyta kontakter och med din erfarenhet är du både prestigelös och trygg i din kompetens. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, prestigelös strukturerad och vet vilka verktyg som skapar ännu bättre struktur. Du visar snabbt och effektivt resultat och du sätter din prägel på den roll som krävs för uppdraget.

Vi söker dig som har:

 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM
 • Du har minst 3 års erfarenhet av projekt-/ produktionsledning.
 • Goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda team, driva projekt från start till mål och inkludera medarbetare
 • Van att ansvara för backlog dokument och arbeta i JIRA eller liknande verktyg
 • Du har mycket goda erfarenheter av att arbeta med både digitala och analoga produktioner

Om KIMM & Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till Adda (tidigare SKL Kommentus)

Vill du arbeta i en organisation med starkt driv som brinner för att bidra till välfärdens utveckling? Är du en vass press-/webbkommunikatör som vill ta ett helhetsgrepp och utveckla både verksamheten och dig själv?
Då kanske du vill anta rollen som Kommunikatör på ett föräldravikariat hos Adda i Stockholm, start redan i juni eller efter överenskommelse. Det här är ett heltidsuppdrag på 12 månader genom KIMM & Wise Professionals. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikationsspecialist till Fazer Sverige

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid, med omgående start. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Project & Production Manager – Musti Group

We’re looking for the best talent, those with a passion for building strong brands to join the Nordic team, with a consumer first approach. You will be joining an innovative, fast growing, and exciting company with passion for pets. We are now looking for an energetic and quality-focused Project & Production Manager to join our Nordic Inhouse Creatives team in Stockholm

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag

Nu söker vi en interim kommunikatör med fokus på medarbetarkommunikation, PR och hållbarhetskommunikation. Det här är ett heltidsuppdrag på 12 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i juni eller efter överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer