Webbredaktör till Dahl

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en Webbredaktör som trivs med att arbeta både med innehåll och utveckling? Då kanske du vill anta rollen som Webbredaktör hos Dahl i Stockholm, start redan i juni eller efter överenskommelse. I rollen kommer du att publicera innehåll och stötta olika digitala projekt som på kort och lång sikt ska stärka våra varumärkens position i företagets digitala plattformar. Det här är ett heltidsuppdrag på 12 månader genom KIMM & Wise Professionals. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Hos Dahl arbetar vi aktivt med remarketing, annonsering samt sociala medier för samtliga varumärken. Som Webbredaktör kommer du ingå i ett Marknad- och kommunikationsteam som arbetar med kommunikation i företagets digitala kanaler såväl internt som externt. Du kommer främst att arbeta med våra webbsidor där du publicerar content, uppdaterar siter, analyserar med digitalt team (för utveckling) samt arbetar nära sälj och produktägare. Här kommer du aktivt delta i att lägga upp content på nya dahl.se. Dahl har systemutveckling inhouse och inom kort lanseras en helt ny plattform som kommer att användas av Dahl och dotterbolagen. Vi är ett gäng som älskar affärer och det är vårt arbete som ska leda till bättre kundupplevelse och stötta affären. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i hjärtat av Bromma.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivt arbeta med samtliga siter så att dessa är uppdaterade och aktuella.
  • Samarbeta med digitala teamet för analys men fokus på uppdatera, förbättra och förädla kundupplevelsen.
  • Samarbeta nära grafiker, filmare, copywriters och analys samt nära till både sälj och produktägare.
  • Skriva texter för produkter, nyhetsbrev, artiklar etc.

Din profil:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation, tillsammans med minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Du har en gedigen erfarenhet av att skriva redaktionell text för digitala kanaler. Självklart vill vi att du har erfarenhet av hur man på bästa sätt påverkar målgrupper i digitala och sociala kanaler. Förutom att du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och ha sinne för grafisk form och struktur ska du vara god vän med olika webbpubliceringsverktyg. Dahl har fler webbsidor för olika koncept och varumärken, CMS-system som används är Contenful, Drupal och WordPress.

Som person har du ett driv och engagemang utöver det vanliga! Du är proaktiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på tidigare erfarenhet av analys och redaktionellt arbete i digitala plattformar, din digitala kompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Mer om Dahl:

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande vvs-grossist med verksamhet i hela Sverige genom ett åttiotal butiker, ett stort centrallager med tillföljande logistik och en av Sveriges största e-handel. Företaget omsätter ca 9 miljarder varav ca 30% sker online. För mer information, läs mer här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer