Webbredaktör till Dahl

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en Webbredaktör som trivs med att arbeta både med innehåll och utveckling? Då kanske du vill anta rollen som Webbredaktör hos Dahl i Stockholm, start redan i juni eller efter överenskommelse. I rollen kommer du att publicera innehåll och stötta olika digitala projekt som på kort och lång sikt ska stärka våra varumärkens position i företagets digitala plattformar. Det här är ett heltidsuppdrag på 12 månader genom KIMM & Wise Professionals. Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Hos Dahl arbetar vi aktivt med remarketing, annonsering samt sociala medier för samtliga varumärken. Som Webbredaktör kommer du ingå i ett Marknad- och kommunikationsteam som arbetar med kommunikation i företagets digitala kanaler såväl internt som externt. Du kommer främst att arbeta med våra webbsidor där du publicerar content, uppdaterar siter, analyserar med digitalt team (för utveckling) samt arbetar nära sälj och produktägare. Här kommer du aktivt delta i att lägga upp content på nya dahl.se. Dahl har systemutveckling inhouse och inom kort lanseras en helt ny plattform som kommer att användas av Dahl och dotterbolagen. Vi är ett gäng som älskar affärer och det är vårt arbete som ska leda till bättre kundupplevelse och stötta affären. Vi sitter i helt nybyggda lokaler i hjärtat av Bromma.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Aktivt arbeta med samtliga siter så att dessa är uppdaterade och aktuella.
  • Samarbeta med digitala teamet för analys men fokus på uppdatera, förbättra och förädla kundupplevelsen.
  • Samarbeta nära grafiker, filmare, copywriters och analys samt nära till både sälj och produktägare.
  • Skriva texter för produkter, nyhetsbrev, artiklar etc.

Din profil:

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation, tillsammans med minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Du har en gedigen erfarenhet av att skriva redaktionell text för digitala kanaler. Självklart vill vi att du har erfarenhet av hur man på bästa sätt påverkar målgrupper i digitala och sociala kanaler. Förutom att du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och ha sinne för grafisk form och struktur ska du vara god vän med olika webbpubliceringsverktyg. Dahl har fler webbsidor för olika koncept och varumärken, CMS-system som används är Contenful, Drupal och WordPress.

Som person har du ett driv och engagemang utöver det vanliga! Du är proaktiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. I vår bedömning kommer vi att lägga stort fokus på tidigare erfarenhet av analys och redaktionellt arbete i digitala plattformar, din digitala kompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Mer om Dahl:

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande vvs-grossist med verksamhet i hela Sverige genom ett åttiotal butiker, ett stort centrallager med tillföljande logistik och en av Sveriges största e-handel. Företaget omsätter ca 9 miljarder varav ca 30% sker online. För mer information, läs mer här.

Vad händer nu?

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen och får i samband med det svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Sabina Axelsson, sa@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer