Digital Marketing Specialist till BillerudKorsnäs!

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du passionerat intresserad av datadriven marknadsföring? Är du en taktisk och verkställande
person med kompetens inom digital marknadsföring och marketing automation? Vill du
dessutom jobba för en hållbar framtid? Då är detta uppdrag för dig! Uppdraget är ett konsultuppdrag
på heltid i 9 månader med ambitionen att gå över i anställning hos BillerudKorsnäs.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ett internationellt bolag som expanderar och utvecklas och nu behöver man en person som fungerar som spindeln i nätet för den digitala marknadsföringen. Idag saknar man en central funktion som ansvarar för all digital marknadsföring för de olika produktområdena. I rollen som Digital Marketing Specialist blir ditt huvuduppdrag att aktivera och utveckla arbetet inom digital marknadsföring tillsammans med de tre marknadscheferna. Här får du möjlighet att både ta fram arbetssätt för arbetet med digitala processer, men också optimera och praktiskt arbeta med innehåll i de digitala marknadsverktygen, Hubspot and Dynamics 365.

Bland annat kommer du att ansvara för att:

 • Arbeta nära de marknadsansvariga i verksamheten för att aktivera marknadsplaner samt stötta upp med din expertkompetens
 • Löpande initiera och följa upp digitala marknadsföringskampanjer, ta fram statistik och analysera utfall
 • Ta ägandeskap över den digitala processen för kundprospekts och arbeta tillsammans med IT för utveckling av CMS/CRM
 • Koordinera och styra samarbetet med våra digitala byråer
 • Du är en ”speakingpartner” till högre nivåer i organisationen
 • Agera lagret mellan marknadscheferna och byråer

Din profil

Vi söker en person som är passionerat intresserad av datadriven marknadsföring och som vill ligga i framkant gällande nya tekniska lösningar och features. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du som person arbetar proaktivt och självständigt och trivs i en miljö där du får möjlighet att skapa strukturer och utveckla väloljade arbetssätt. Du är prestigelös i din framtoning och uppskattar att arbeta både strategiskt och operativt. Vi förutsätter att du har goda språkkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl på både engelska och svenska. Vi söker dig med ett brinnande intresse för datadriven marknadsföring och rollen riktar sig till dig som vill vara med och ta den digitala marknadsföringen till nästa nivå. Vi söker dig med:

 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Flera års erfarenhet av digital marknadsföring. Dokumenterad erfarenhet från att ha arbetat datadrivet i syfte att bygga kundrelationer
 • Expert på Hubspot
 • Förståelse för hur aktivt CRM-arbete kopplas till försäljning (gärna Dynamics 365)
 • CMS, gärna Epi Server (eller liknande)
 • God förståelse för Google Ads, Google Analytics och Tag Manager. Gärna även köpta annonser på LinkedIn

Du arbetar från kontoret i Solna med flexibilitet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.

Om BillerudKorsnäs

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett svenskt företag med internationell samverkan men också stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig! Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer