Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Event Manager till If

Stockholm
Vi söker en kollega till vår nordiska internkommunikationsavdelning som vill vara med och vidareutveckla vår medarbetarkommunikation med fokus på event och konferenser!

Om rollen

Du blir en del av vårt nordiska internkommunikationsteam där ditt huvuduppdrag är att planera och driva digitala och fysiska webinar, konferenser och sammankomster för våra 7,900 kollegor. I din roll ansvarar du för att våra aktiviteter, så väl stora som små, bidrar till att stärka vår kultur och vårt varumärke.

Huvudsakliga ansvarsområden;

  • Strategiskt och operativt ansvar för Ifs interna event
  • Kartlägga, utveckla och koordinera den övergripande eventplanen för If.
  • Planera och producera mindre aktiviteter och event
  • Projektleda och producera manus för större event

Om teamet

Vi har en företagskultur med högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. På If kommer du arbeta tillsammans med engagerade och prestigelösa kollegor som vill vara med och göra skillnad och bidra till vårt gemensamma mål – branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Du kommer att arbeta i ett nordiskt team i en spännande utvecklingsfas med höga ambitioner inom internkommunikationsområdet. Då rollen är ny har du stora möjligheter att sätta din egen prägel och forma tjänsten.

I dagsläget arbetar vi mest hemifrån men i vanliga tider är vår samlingsplats vårt trevliga kontor på Bergshamra i Stockholm. Det kommer finnas möjligheter till flexibilitet kring vart du utför ditt arbete, med möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan. Du rapporterar till vår interna kommunikationschef.

Vem är du?

Vi tror att du har några års erfarenhet av att planera, producera och genomföra digitala och fysiska event och aktiviteter. Kanske har du erfarenhet från att arbeta på en eventbyrå eller inhouse som kommunikatör med ansvar för event och konferenser. Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknadsföring och/eller projektledning eller motsvarande.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ till att driva ditt arbete framåt både i grupp och individuellt. Du är en stark kommunikatör med mycket goda kunskaper i engelska. Du är idérik och kreativ och har en förmåga att sätta dig in i mottagarens perspektiv och skapa engagerande innehåll. Genom din erfarenhet av eventskapande är du organiserad, noggrann och van att ligga steget före och förutse oförutsättningsbara händelser. Du är prestigelös och lägger lika stort engagemang kring planering som genomförande och ser värdet i så väl mindre som större produktioner 

Intresserad?
Sista ansökningsdag: 18/09 2021. I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. KIMM tar inte emot ansökningar via mejl, utan du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Arbetsplats: Stockholm
Frågor om tjänsten: Kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Vi ser fram emot din ansökan!

If

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow. To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Lunchförmåner, Personalrabatt, Privat sjukförsäkring