Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Chiffer söker en Art Director

I ditt dagliga arbete som AD kommer du att formge grafiskt material för både analoga och digitala kanaler, samt producera rörligt material.

I ditt dagliga arbete som AD kommer du att formge grafiskt material för både analoga och digitala kanaler, samt producera rörligt material. 

Till Chiffer i Stockholm söker vi en Art Director / Formgivare. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, under ca 10 månader med start i slutet av februari 2017.

Om Chiffer

Chiffer är en av Sveriges mest välrenommerade content marketing-byråer som flera gånger utsetts till Årets Byrå. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett familjärt team på en arbetsplats där det är högt i tak och där stor frihet ges. Idag är vi ca 20 medarbetare på kontoret i Stockholm, men vi räknar med att bli fler under de kommande två åren. Är du intresserad av att jobba hos oss? Fortsätt då att läsa om vårt lediga uppdrag som Art Director.

Om jobbet

I rollen som AD ingår du i teamet av formgivare. I ditt dagliga arbete kommer du att formge grafiskt material för både analoga och digitala kanaler, samt producera rörligt material. Exempel på arbetsuppgifter är;

  • Formge grafiskt material för webbplatser, bloggar, onlinemagasin, digitala nyhetsbrev, sociala kanaler och tidningar.
  • Arbeta i team nära kollegor och kunder med att skapa nöjda och långsiktiga samarbeten.

I rollen som AD ingår du i ett team om sex formgivare och arbetar nära skribenter, redaktörer, projektledare, produktionsledare och filmare på Chiffer. Du arbetar på Chiffers kontor vid vackra Mosebacke och rapporterar till Byråchefen.

Om dig

Du har något eller några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll som formgivare eller AD. I botten har du en eftergymnasial utbildning inom media och/eller kommunikation. Du har ett väl utvecklat intresse för kommunikation och marknadsföring och har lätt att formulera dig. Vidare tror vi att du är en tekniskt intresserad person och att du har en djupgående förståelse för design för digitala plattformar men att du även har erfarenhet av tryckt media. Det är naturligt för dig att lyfta blicken, att föreslå nya lösningar och idéer, samtidigt som du trivs med att göra rutinarbete.

Du har stor erfarenhet av att arbeta med Adobeprogram som Photoshop, Illustrator och InDesign och du har även jobbat i Wordpress. Det är meriterande om du har kunskap i HTML/CSS, Google Analytics samt i något filmredigeringsprogram.

Som person är du nyfiken, nytänkande och lösningsorienterad. Du uppfattas sannolikt som social, engagerad och prestigelös. Du brinner för content och ser att framtiden ligger i en väl berättad historia. Och du ser att historien kan berättas i allt från Instagram, små filmer och bloggar till tryckta magasin och webbplatser.

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!