Digital Marketing Campaign Manager

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som kampanjansvarig hos oss utgår du från dataanalys och skapar aktiviteter som bidrar till att optimera vår digitala försäljningsframgång. SIS, Svenska Institutet för Standarder, befinner sig i en spännande förändringsresa och marknadsavdelningen genomgår en digital transformation med Marketing Automation. Vi erbjuder dig en intressant miljö som bidrar till samhällsnyttan, välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Uppdraget

På SIS kommer du få en avgörande viktig roll och vara starkt bidragande i vår fortsatta digitala förändringsresa där du ansvarar för de automatiserade datadrivna marknadsföringsinsatserna och ser till att vi blir mer kunddrivna. Uppdraget består främst av att påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivna aktiviteter på webbplatsen genom annonsering för att skapa leads till säljarna. I ditt uppdrag ansvarar du för samordningen av olika digitala kanaler samt utformningen av värdeskapande automationsprocesser med högrelevans för målgruppen. Du har bra kännedom om hur olika digitala kanaler samverkar och hur man skapar värdeskapande automationsprocesser med hög relevans för målgruppen.

Du kommer arbeta aktivt med SEO/SEM/SEA, Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Linkedin Campaign manager och Facebook Business Manager. En naturlig det i kampanjarbetet blir kundanalys, uppföljning och målgruppsselektioner från CRM.

Som säljorienterad analytiker består ditt arbete mycket i datadrivna kundinsikter där analys, effektivisering och optimering bidrar med förbättring av SIS digitala kunddialoger i samtliga kanaler. Du kommer att ingå i ett marknadsföringsteam där du samarbetar tätt ihop med teamledaren marketing manager, digital content producer, grafisk formgivare och webbredaktör i alla kampanjer du projektleder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, skapa och publicera marketing automation flöden
  • Vidareutveckling av våra marketing automation processer och användandet av digitala kanaler och systemstöd
  • Planera för digitala kampanjer med målgruppsanpassat innehåll för våra kanaler
  • Optimering och analys av utfall för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta mål
  • Initiera och driva projekt och marknadsaktiviteter tillsammans med teamet för att driva SIS Marknads digitala försäljning och den digitala närvaron framåt, enlighet med säljmålen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning inom t.ex. marknadsföring eller/ kommunikation med digital inriktning samt ca två års erfarenhet av liknande roller inom digital marknadsföring. Du kan ha haft tidigare befattningar som t.ex. kampanjansvarig, marknadsstrateg, marknadsanalytiker, marknadskoordinator, projektledare eller varit på byråsidan som KAM för försäljning av ett MA-system.

I tidigare roller har du arbetat med e-handel B2B, inbound marketing och Marketing Automation System. Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt. Vidare har du god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIns och Facebooks annonseringsverktyg. Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Personliga egenskaper

Du är en säljdriven person med stort intresse för digital marknadsföring, leadsgenerering och ny teknik inom marknadskommunikation. I din roll är du analytisk, lösningsfokuserad och har ett proaktivt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta ett helhetsansvar kring dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är lyhörd i marknadsföringsavdelningens täta samarbete. Du kommer med egna idéer och tar initiativ till förbättring av såväl konvertering som kundflöden. Som kollega är du en god lyssnare med förmåga att kunna delge komplex information på ett enkelt sätt. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö i ett team där man hjälps åt med både högt och lågt. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Om SIS

På SIS är vi experter på standarder!

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att best practice sprids och tillämpas i Sverige. Vi erbjuder också utbildningar, tjänster och produkter som hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter och skapa samhällsnytta med hjälp av standarder.

Läs gärna mer om SIS här: www.sis.se

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark (ol@kimm.se). Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SIS, Swedish Standards Institutet

Solnavägen 1 E, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Digital Kommunikatör till Anticimex

Till Anticimex söker vi nu en digital kommunikatör. Är du bra på att skriva texter som driver trafik? Är du en fena på att skapa innehåll som är anpassat efter olika kanaler och målgrupper? Är du sugen på att ta nästa steg i din karriär? Bli då en del av marknads- och kommunikationsteamet på Anticimex huvudkontor i Stockholm.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist till Svenska Brasserier

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Automation Specialist till Akavia

Akavia är fackförbundet för ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Vi samlar 130 000 medlemmar vilket gör oss till det näst största förbundet inom Saco. Namnet Akavia betyder den akademiska vägen och bygger på löftet att varje medlem ska få utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. Akavia är partipolitiskt obundet och arbetar för ett hållbart yrkesliv med högt välbefinnande

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sociala Medier ansvarig till Rusta

På Rusta är vi övertygade om att företagets framgång bygger på medarbetarnas framgång. Det finns fler anledningar till att det är intressant, roligt och utmanande att arbeta med kommunikation och marknad hos oss. Framförallt för att vi lyckats förvalta vår historia parallellt med stort fokus på innovation, hållbarhet och marknadstrender!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer