Digital Marketing Campaign Manager

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom automationer, leadsgenererande och konverteringsdrivande aktiviteter. Som kampanjansvarig hos oss utgår du från dataanalys och skapar aktiviteter som bidrar till att optimera vår digitala försäljningsframgång. SIS, Svenska Institutet för Standarder, befinner sig i en spännande förändringsresa och marknadsavdelningen genomgår en digital transformation med Marketing Automation. Vi erbjuder dig en intressant miljö som bidrar till samhällsnyttan, välkommen med din ansökan!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Uppdraget

På SIS kommer du få en avgörande viktig roll och vara starkt bidragande i vår fortsatta digitala förändringsresa där du ansvarar för de automatiserade datadrivna marknadsföringsinsatserna och ser till att vi blir mer kunddrivna. Uppdraget består främst av att påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivna aktiviteter på webbplatsen genom annonsering för att skapa leads till säljarna. I ditt uppdrag ansvarar du för samordningen av olika digitala kanaler samt utformningen av värdeskapande automationsprocesser med högrelevans för målgruppen. Du har bra kännedom om hur olika digitala kanaler samverkar och hur man skapar värdeskapande automationsprocesser med hög relevans för målgruppen.

Du kommer arbeta aktivt med SEO/SEM/SEA, Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Linkedin Campaign manager och Facebook Business Manager. En naturlig det i kampanjarbetet blir kundanalys, uppföljning och målgruppsselektioner från CRM.

Som säljorienterad analytiker består ditt arbete mycket i datadrivna kundinsikter där analys, effektivisering och optimering bidrar med förbättring av SIS digitala kunddialoger i samtliga kanaler. Du kommer att ingå i ett marknadsföringsteam där du samarbetar tätt ihop med teamledaren marketing manager, digital content producer, grafisk formgivare och webbredaktör i alla kampanjer du projektleder.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, skapa och publicera marketing automation flöden
  • Vidareutveckling av våra marketing automation processer och användandet av digitala kanaler och systemstöd
  • Planera för digitala kampanjer med målgruppsanpassat innehåll för våra kanaler
  • Optimering och analys av utfall för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta mål
  • Initiera och driva projekt och marknadsaktiviteter tillsammans med teamet för att driva SIS Marknads digitala försäljning och den digitala närvaron framåt, enlighet med säljmålen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har relevant eftergymnasial utbildning inom t.ex. marknadsföring eller/ kommunikation med digital inriktning samt ca två års erfarenhet av liknande roller inom digital marknadsföring. Du kan ha haft tidigare befattningar som t.ex. kampanjansvarig, marknadsstrateg, marknadsanalytiker, marknadskoordinator, projektledare eller varit på byråsidan som KAM för försäljning av ett MA-system.

I tidigare roller har du arbetat med e-handel B2B, inbound marketing och Marketing Automation System. Du har också god erfarenhet av att driva digitala kampanjer i flera kanaler och leda marknadsföringsprojekt. Vidare har du god erfarenhet av Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, CRM, Marketing Automation system, SEO/SEM, LinkedIns och Facebooks annonseringsverktyg. Du har en hög generell IT-kompetens, för att kunna kravställa mot systemägare av webb.

Personliga egenskaper

Du är en säljdriven person med stort intresse för digital marknadsföring, leadsgenerering och ny teknik inom marknadskommunikation. I din roll är du analytisk, lösningsfokuserad och har ett proaktivt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta ett helhetsansvar kring dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är lyhörd i marknadsföringsavdelningens täta samarbete. Du kommer med egna idéer och tar initiativ till förbättring av såväl konvertering som kundflöden. Som kollega är du en god lyssnare med förmåga att kunna delge komplex information på ett enkelt sätt. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö i ett team där man hjälps åt med både högt och lågt. Du brinner för datainhämtning, och kombinerar teknik och analys med kreativitet, engagemang och förståelse för kunden och kundupplevelsen.

Om SIS

På SIS är vi experter på standarder!

SIS är en del av ISO och CEN som är nätverk av experter som arbetar med att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger smart och hållbar samhällsutveckling. SIS samverkar med alla delar av det svenska samhället, som till exempel industri, akademi, offentlig sektor och frivilligorganisationer.

SIS projektleder det svenska arbetet med att ta fram standarder. Vi verkar för ökat svenskt inflytande i internationella samarbeten och för att best practice sprids och tillämpas i Sverige. Vi erbjuder också utbildningar, tjänster och produkter som hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter och skapa samhällsnytta med hjälp av standarder.

Läs gärna mer om SIS här: www.sis.se

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot din ansökan via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Om du har frågor om tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark (ol@kimm.se). Notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete..

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SIS, Swedish Standards Institutet

Solnavägen 1 E, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

IR-kommunikatör till börsnoterat företag inom hälsoteknik

Är du duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Har du erfarenhet av att arbeta med IR och kommunikation i ett börsnoterat bolag? Då kan rollen som IR-kommunikatör vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete och söker dig som trivs i en bred roll. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med omgående start eller efter överenskommelse. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning eller anställning.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Sälj- och Marknadsansvarig till en av Sveriges största byggkoncerner

Vill du arbeta hos en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling som brinner församhällsutveckling? Då kan rollern som Sälj- och marknadsansvarig vara något för dig. Här får du strategiskt och självständigt driva och genomföra arbetet med försäljning, marknadsföring och kundvård i tilldelade bostadsprojekt. Det här är ett deltidsuppdrag (50%) genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Uppdraget beräknas pågå till årsskiftet, med goda möjligheter till förlängning samt utökning av tid. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Content Specialist med redaktionellt fokus till Veidekke

Vill du arbeta i en värderingsstyrd organisation och är duktig på att planera, producera och anpassa innehåll? Då kan rollen som Content Specialist för Veidekkes vara något för dig. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete i en händelsestyrd verksamhet och söker dig som har erfarenhet av redaktionellt kommunikationsarbete, är driven och har intresse för att producera text, foto och film. Det här är ett heltidsuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti och 12 månader framåt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Visual Product Designer till BBH Stockholm

We are seeking a Product Designer with a love for crafting stellar digital experiences and bringing UI to life through motion and pixel perfect implementation. Not only are you a brilliant craftsperson, you are also a team player driven by passion and curiosity that inspires your fellow colleagues to collaboratively create world-class work.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Interim Kommunikatör till uppdrag inom förmögenhetsrådgivning

Nu söker vi en senior kommunikationskonsult som är van att driva flera olika kommunikationsprojekt operativt som strategiskt med fokus på varumärkeskännedom, PR och produktion av innehåll i digitala kanaler såväl som tryckta/traditionella. Det här är ett heltidsuppdrag på minst 6 månader genom KIMM & Wise Professionals, med start i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer